Gezondheid

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – hoeveel het kost en of het waard om te kopen

Vitamine D3 is van vitaal belang voor het menselijk lichaam, vooral in de vroege en ouderdom. Maar is het de moeite waard om-D3-bevattende geneesmiddelen bij te krijgen van de dagprijs van een stof kan genoeg wezen in de zon en het eten van een evenwichtig?

Vitamine D3 of cholecalciferol is een vet – oplosbare stof die het lichaam krijgt van een bepaald levensmiddel, en ook als gevolg van de synthese plaatsvindt in de huid onder invloed van ultraviolette stralen. Dat is waarom het “solar” wordt genoemd.

Helaas, het aandeel van de meerderheid van de Europens Zonnige dagen per jaar valt niet zozeer een gebrek aan vitamine D3. Dit geldt vooral voor mensen uit Noord-Metropolitan gebieden met een ongunstige omgeving. In dit geval is het ontbreken van een stof moet vaak kunstmatig te vullen, het nemen van drugs of voedingssupplementen.

Ook deze stof wordt vaak opgenomen in veel multivitamine-complexen.

Het is moeilijk om het belang van de zon vitamine voor vrouwen overschatten, want het bevordert:

Maar dit betekent niet dat alle kinderen, zonder uitzondering, vereisen extra inname van kunstmatige vitamine D. Dr E. Komorowski gelooft dat kinderen die borstvoeding krijgen en mixed-gevoed, dagelijkse daar op straat minstens een half uur wordt rachitis niet bedreigd, omdat moedermelk bevat alle noodzakelijke kindje vitaminen en mineralen, waaronder vitamine D3. Maar een zogende moeder moet eten een gezonde voeding, en kan geen kwaad om een ​​gespecialiseerde multivitaminecomplex nemen.

Kinderen iskusstvennomu het risico van rachitis neigt naar nul, zelfs als ze een beetje aan de straat, zoals de moderne aangepaste zuivelmengsels alle vitamines die nodig zijn voor een kind van deze leeftijd, met inbegrip van de vitamine D bevatten, dit is de reden waarom vitamine producten D3 jonge kinderen mag alleen in bijzondere indicaties door kinderartsen worden benoemd:

Na een jaar van vitamine D3, meestal zelden voorgeschreven – alle essentiële vitaminen en mineralen die een kind nodig heeft uit de voeding te krijgen, op voorwaarde dat zijn dieet correct is. Kinderen genoeg een half uur lopen naar de dagelijkse waarden van zonne-stof. Eventueel kan kinderartsen een multivitamine complex, dat omvat waaronder vitamine D3 bevelen. Dergelijke gevallen zijn onder andere:

Soortgelijke symptomen kenmerkend voor kinderen niet besteden voldoende zon en ondervoede (toe vaak zuivelproducten -. Boter, kaas, kwark, melk, etc)

Op verschillende leeftijden tekenen van D3 tekort in het lichaam verschillende. Meestal komen ze bij kinderen jonger dan één jaar en bij volwassenen na 50 jaar.

Moeten bespreken met uw kinderarts de kwestie van de benoeming van de D3-bevattend geneesmiddel, als het kind de volgende symptomen:

Niet begon op tijd D3 therapie voor de baby ook leidt vaak tot laat kinderziekten en de vorming van malocclusie. In de volwassenheid kan er complicaties in de vorm van artritis, scoliose, platte voeten.

Als de arts nog steeds voorgeschreven D3-bevattend preparaat, is het noodzakelijk om nauwkeurig te voldoen aan de dosering, als vet-oplosbare stof accumuleert in het lichaam, en de overmaat kan ernstige ziekten veroorzaken:

Teveel aan calcium is zeer gevaarlijk voor het lichaam – in de wanden van de bloedvaten, het hart en vrij snel nieren kunnen plaques die leiden tot verstopte slagaders vormen

.

De aanwezigheid van een van deze symptomen vereisen op zoek naar medische hulp. Om de diagnose te bevestigen kan de arts laboratoriumproeven voorschrijven, die in het geval van de D3-hypervitaminose kan laten zien:

De acute ziekteverschijnselen kunnen ontstaan ​​als gevolg van hogere doseringen van D3-bevattende geneesmiddel en ook door individuele intolerantie.

chronische ziekte vaak geassocieerd met een lange geringe overmaat doseringen van vitamine D3.

Als in het geval van volwassenen met een D3-hypervitaminose een besluit over de ziekenhuisopname wordt gemaakt door de arts, zeker de kinderen behandeling nodig in het ziekenhuis en vervolgens de follow-up in ieder geval voor 2-3 jaar. Therapy zal zich richten op het wegwerken van de toxiciteit en de verlaging van het tarief van de vitale organen. In de toekomst moet het dieet van uw kind aan te passen: het menu moeten graan te maken met water en fruit, zuivelproducten in eerste instantie helemaal uitgesloten, en vervolgens aan strenge beperkingen. Uiteraard onmiddellijk gestopt met alle geneesmiddelen die calcium en vitamine D3.

Onaanvaardbare zelfmedicatie met geneesmiddelen, die calcium en vitamine D3 -. Ze strikt gemaakt volgens de arts een deugdelijk onderzoek

zowel kinderen als volwassenen, is vitamine D3 niet in de zomer aangesteld als ze in de zon in de outdoor kleding en minstens een keer per week te eten zuivelproducten.

Om zich te voorzien van een dagvergoeding van cholecalciferol dient dagelijks voldoende voedsel van dierlijke herkomst. Voor de opname van vitamine D3 is essentiële vetten – dat is de reden waarom de vetarme rage producten die uw gezondheid kunnen schaden. Het is zeer belangrijk genoeg om uit te gaan met blootgestelde huid, de kinderen – ten minste een half uur, en volwassenen – ten minste één uur overdag

.

Mensen blootgesteld aan ten minste één van deze factoren het risico op een tekort van cholecalciferol, en vereisen daarom speciale onderzoek en eventuele D3 therapie.

Om het gehalte aan vitamine D3 in het lichaam bepalen de laboratoriumonderzoek helpen, in het bijzonder de analyse van veneuze bloed, die afzonderlijk evalueert het gehalte aan vitaminen D2 en D3.

De voorbereiding voor dergelijk onderzoek is eenvoudig: 2-3 uur voor het nemen van bloedmonsters moeten onthouden van roken en het eten van

.

Wanneer de indicatoren binnen deze waarden, het gehalte aan vitamine D in het lichaam is correct. Bij afwijkingen naar boven of naar beneden van de referentiewaarden, is de reden om naar de dokter.

Uitvoerig de resultaten van onderzoek te beoordelen en de beslissing over de noodzaak van D3 therapie dient alleen arts op basis van de data-analyse en de algemene doelstelling conditie van de patiënt.

Hoewel met de drug bij volwassenen kan leiden tot ongewenste neveneffecten:

Alle ReAction s moet worden gemeld aan uw arts, die de beslissing om de dosering te verlagen of te verwijderen zal het geneesmiddel te maken.

Allergie bij kinderen na een jaar op vergelijkbare wijze gemanifesteerd. Al deze symptomen vereisen onmiddellijke medische interventie en het staken van het geneesmiddel.

Om te voorkomen dat D3-vitaminetekorten zal u helpen de dagelijkse wandeling in de frisse lucht en goede voeding, dit is waarom je regelmatig moet opnemen in uw dieet alle voedingsmiddelen uit de lijst hieronder:

Als ze worden gekookt, vitamine D3 behoudt zijn eigenschappen, maar het is belangrijk producten niet te verteren. De bereidingsmethode voorkeur wordt stoven of bakken in de oven.

Meer weten over de producten die rijk zijn aan vitamine D zijn van het videoprogramma “gezond leven”.

Kinderen jonger dan één jaar worden toegewezen aan olie of water druppels met vitamine D3, ze zijn geurloos en smaakloos en is gunstig gedoseerd. De waterige oplossing is makkelijker verteerd. Meestal kinderartsen adviseren:

Een druppel olie of wateroplossing bevat de dagelijkse behoefte aan vitamine D3. Baby vloeistof toevoegt in een theelepel moedermelk of aangepast melkmengsel. De medicatie wordt genomen eenmaal per dag tijdens de maaltijden. De duur van de cursus wordt bepaald door de arts.

Na een jaar geschikte olieachtige of waterige oplossing, die wordt verdund in een theelepel water. Het nemen van vitamine D, ongeacht van voedsel, maar in de eerste helft van de dag. Regime dezelfde wijze als hiervoor beschreven.

Na vier jaar, wanneer goedgevormde de slikreflex de baby kan al geven multivitamine complexen met vitamine D3 in de vorm van kauwtabletten of visolie in gelatinecapsules. De hoogste kwaliteit voor kinderen visolie:

Course inname van visolie wordt uitgevoerd in het najaar lente periode in de maand. De dosering kan verschillend zijn, dus je moet strikt volg de instructies. Het nemen van medicatie tijdens de maaltijden.

D3-bevattende multivitaminen wordt aanbevolen te worden genomen in de ochtend na het ontbijt, zoals cholecalciferol wordt beter opgenomen tot het middaguur. Het verloop van de drug, meestal een maand. Je kunt ze 2-3 keer herhalen per jaar.

Na de overeenkomstige analyse, kinderen tot drie jaar met een tekort aan calcium kan Calcium D3 poeder voor kinderen voor te schrijven. Voor de bereiding van een suspensie injectieflacon met poeder tot 2/3 van het volume gevuld met gekookt water bij kamertemperatuur en goed geschud om een ​​homogene vloeistof te verkrijgen. De cursus duurt 1 maand. Het geneesmiddel wordt 1 keer per dag in te nemen na het ontbijt. Mag niet worden ingenomen met ijzerhoudende medicijnen en antibiotica verschillende tetracyclines.

Volwassenen vitamine D3 toegediend in verschillende doseervormen van tabletten en capsules voor orale toediening van de oplossing voor injectie. De meest veilige zijn multivitamine complexen met vitamine D3, kunnen ze worden beschouwd als een preventieve maatregel cursussen 1-2 keer per jaar. Geneesmiddelen uitsluitend voorgeschreven door de arts die het formulier, het behandelingsregime en dosering selecteert. Als uw arts D3-bevattende geneesmiddelen heeft voorgeschreven, is het belangrijk om te weten dat een dagelijkse dosis van pure vitamine D voor een volwassene mag niet meer dan 10 microgram (400 IE) voor vrouwen en 7,5 ug (300 IU) voor mannen.

De injecties in de bilspier of bovenbeenspieren. In de loop van injecties, is het belangrijk om onder controle van het niveau van calcium te houden en een keer per week langs een bloedtest.

Het geneesmiddel wordt genomen in de ochtend, 1-2 keer per dag tijdens het eten, kauwen of slikken en drinkwater. De dosering en duur van de cursus, zoals voorgeschreven door de arts, en moeten zich strikt houden aan hen.

Een dergelijke voedingssupplementen ze drinken een keer per dag -. In de ochtend na het ontbijt en 1 tablet, voor 1 of 2 maanden

zalf of crème wordt twee keer per dag aangebracht op de getroffen gebieden. Het is niet aan te raden om de drug te gebruiken voor de persoon. Kinderen en zwangere vrouwen, zijn dergelijke middelen niet getoond.

Dit product wordt aanbevolen om niet alleen kinderen, maar volwassenen, vooral bij ouderen, omdat het:

Vrouwen goed aanemen om een ​​jeugdige huid te behouden -. Verbetert de conditie van het onderhuidse vet en huid

De aanbevolen dagelijkse dosis voor volwassenen bedraagt ​​2 tot 5 gram. Het is beter om de drug te nemen in capsules, wassen af ​​met water na een maaltijd, hebben zij niet de onaangename smaak en geur. De gebruikelijke behandeling cursus is 1 maand.

Visolie kan niet worden genomen wanneer zich problemen met de urinewegen, schildklier-, evenals overgevoelig.

Het beste is een product van de Noorse productie van binnenlandse producten van goede kwaliteit producten die in het Moermansk en Archangelsk vis fabrieken.

Beide middelen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle internationale normen. Hun enige nadeel is hoge kosten.

zwangere en zogende vrouwen moeten gespecialiseerde multivitaminen met vitamine D en eet een gezond dieet. Maar visolie tijdens de zwangerschap is verboden vanwege het risico van A-hypervitaminose en hypertensie.

Best multivitamine voor zwangere en zogende vrouwen die zelfs bij de planning van het moederschap zijn toegewezen en aanvaard tot het einde van de lactatie:

Beide middelen zijn niet toegewezen nierstenen en verhoogd calcium in de urine en het bloed als gevolg van de aanwezige fosfor en calcium.

Vaak als een analoog van de vitamine D3 overwegen visolie. Maar deze medicijnen hebben hun fundamentele verschillen. Naast vitamine D, de samenstelling van de laatste omvatten de meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 hebben een positieve invloed op de bloedvaten, alsmede vitamine A en antioxidanten. Dat is de reden waarom “ouderwetse” methode is onmisbaar voor mensen die lijden aan hart- en vaatziekten. Het voorkomt bloedstolsels, bloeddruk verlaagt, bestrijdt ouderdomsverschijnselen, verbetert de elasticiteit. Goed om te gebruiken in combinatie met vitamine E, zodat het beter wordt opgenomen door het lichaam.

Vitamine D3 wordt vaak voorgeschreven voor problemen articulaire bot en weefsel, en de absorptie van calcium. Vóór het toewijzen van de D3-bevattende geneesmiddel, het nodige laboratoriumtests.

Welke geneesmiddelen voor te schrijven in elk afzonderlijk geval beslist de dokter.

… We zullen praten over dit medicijn, als Aquaderm. Ik ben bekend met hem enige tijd geleden. De eerste ontmoeting vond plaats 11 jaar geleden. En nu, tien jaar later, heeft hij niets veranderd … Met zowel kinderen gebruikten we de drug als een preventieve maatregel. De dosering was één druppel per dag. Je moet elke dag in te nemen, maar de kinderarts adviseerde ons om pauzes te nemen in het weekend. In het geval met het oudste kind geen problemen, met inbegrip van allergische reactie s, zijn ontstaan. Zelfs de werking van de dispensers vanaf het allereerste begin was ik tevreden. Ik ben jong en groen, hoest, hoesten, niet het lezen van instructies, het plukken van het kind vitaminen rechtstreeks in zijn mond. Dat het noodzakelijk is in de lepel met water op te lossen heb ik al geleerd toen hij gestopt met het nemen … Maar met de tweede kindje ging zo glad. En ik realiseerde me pas bij de tweede winter. Helaas heeft deze tool een heel ernstige allergische reactie veroorzaakt. Het gezicht van de baby rood als een kat gebroeid en darmen, respectievelijk direct gereflecteerd (verschenen als bloed). Sliep onrustig, en in de middag en deed precies dat, huilen. Weet niet of dit een direct effect van het geneesmiddel op het zenuwstelsel of als gevolg van pijn en processen in de darmen van allergieën … Ik weet niet eens omhoog of omlaag om de vinger. De tool is zeer geschikt voor het oudere kind en paste niet in de Junior …

Tytta ​​STRONG>

Na een vervelende geval van vitaminen Multi-vitaminen Ik heb nog nooit gezworen zoon unstudied vitaminen te kopen. Probeer beschikbaar visolie te beperken. Maar hier gaan we naar de kleuterschool (we zijn al 5 jaar) is niet het eerste jaar, en nog steeds pijn. Besloten om het immuunsysteem, waaronder het gebruik van vitamine “alfabet. Kindergarten” te versterken. De keuze was niet toevallig: kind van een collega na een cursus van deze vitamines zere zeer zeldzaam. Ik besloot dat was-niet! Dus kocht ik vitaminen van deze gekleurde kinderen … SAMENSTELLING Elke tablet ben ik heel tevreden. Mijn kind is niet altijd te eten alles wat ik kook, en vanwege een tekort aan voedingsstoffen niet meer zo opvallend kan zijn als het zou een volwassene. We aten de vitaminen precies zoals aanbevolen in de instructies: 1 verschillende tablet 3 keer per dag. Maar we gingen naar de tuin, dus neem de pillen, konden we slechts twee keer. Kies om de baby zelf te geven – wat hij wil eten dat, en te eten. Dit duurde tot het einde van de week. In het weekend plotseling merkte dat mijn zoon werd rood en begon af te pellen zijn wangen en handen. Het viel me zo vreemd, want er zijn geen verboden allergene voedsel dat we eten. Overreacting we: noten en kleurstoffen. De eliminatiemethode verwijderen wij de moeren en afgeleide kleurstoffen. Ik doe niet omdat die kleurstoffen die pillen zijn van verschillende kleuren? De Allergiedivisie wordt gemanifesteerd hebben we altijd roodheid tot complicaties, zoals angio-oedeem (TTT, het was slechts een vorm eenmaal). De volledige samenstelling van de tabletten is zo complex dat slechts geringe druk biedt aan de zijkant van de box. Raad eens wat mijn zoon is allergisch – gewoon onmogelijk. Hier hebben we een onaangename situatie zich heeft voorgedaan. Gegeten vitaminen mezelf, waar te gaan. Mom van allergische kinderen, wees voorzichtig!

bot, Omsk

Hier eindigde mijn verpakking calcium DZ Nycomed Forte, en ik besloot om te schrijven over hun ervaringen. Calcium kocht ik, omdat ik begonnen met één tand brokkelen en ik dacht dat calcium me kan helpen om te gaan met dit probleem. Omdat de tanden iets te spotten. De apotheek adviseerde me dit bedrijf, op het moment van aankoop de prijs is ongeveer 80 USD. Het smaakt krijt. Ik nam een ​​pil en gekauwd. Ik ben het absoluut niet leuk … Ik zag 2 weken en een maand later weer eens 2 weken. Het resultaat: de tanden zijn veel sterker. Effect op haren en nagels ik heb niet gemerkt. Maar nu heb ik gestopt met het kraken botten in de knieën, maar eerder in een kraakpand, het kernpunt was aan de overkant van de room.Side effecten niet veroorzaakt. Aanraden!

Anastasia Bird

Meisjes, geef niet op jezelf de vitaminen zelf, moet u uw arts te raadplegen! Tijdens de zwangerschap, de arts die mijn zwangerschap uitgevoerd was totaal tegen het nemen van vitaminen. Maar ondanks dit, zwangerschap snijd ik twee “Elevit” gedurende 30 dagen, ik zal u vertellen waarom. Begin met het feit dat de zwangerschap mijn man en ik waren bereid zes maanden voor de geplande zwangerschap, dronk beide golfbanen van vitaminen, waaronder foliumzuur en verschillende complexen, het gedrag van de gezonde manier van leven, vloog om te rusten op de zee, zelfs al zijn zwanger. Problemen met het immuunsysteem die ik had, had een koud, ik zeer zelden en meestal gemakkelijk en zonder temperatuur droeg. Nou, ik heb zwanger in de zomer en de herfst, net, net begonnen met het tweede trimester, ziek, eerst bij 13 weken en dan bij 20, maar in alle ernst, met de temperatuur, zelfs een ambulance gebeld. Door middel van vijf dagen Ik herstelde, was ik opgelucht willen, maar een week voorbij en, nogmaals, koorts, keel. Na het consult, een aantal artsen voorschrijven me antibiotica, heb ik niet wil drinken !! Het was zo verdrietig en bang voor de baby, wat is het? Ik begreep niet waarom, want het eten was gevarieerd en correct, fruit, groenten, cranberry vruchtendranken, bijna dagelijks vers geperste sappen, etc. Maar blijkbaar was dat niet genoeg voor immuniteit en zelfs de geringste virus ik klaar was ((( ((((de dokter, de therapeut, vertelde me dat vitamines moet zeker dat het lichaam kan niet omgaan, dan is de arts die me zag verzacht (nog bijna vijf maanden zwangerschap, was ik lood in 1,5 kg en geen winst, hoewel toxiciteit deed niet bestaat) en gaf echt vitaminen -. Elevit Pronatal, natuurlijk in een maand begon ik te drinken, ging ongeveer 20 per week, misselijkheid was geen probleem met “plassen” was, maar ze waren om de toelating van Elf, door de weg nu drink ik niet zwanger, geen dergelijke problemen))) Dus, de inname van ascorbinezuur, het heeft geen invloed))) ik sneed het een maand, dan is een tweede renteverlaging op 34 weken, wanneer zeer zieke man met de griep en ik was het verzorgen van hem, omdat niemand anders was, en in deze periode ziek, Oh, ik wilde zo graag. ik ben van mening dat als gevolg van t o de ascorbinezuur voor de gehele zwangerschap, was ik niet meer ziek! En ik zal niet worden overtuigd dat de vitamines zwangere vrouwen niet kunnen drinken en is niet wenselijk, soms zonder dat ze niet te beheren. Zelfs met een goede voeding, groenten en fruit in de winkels, vooral in de winter, laat veel te wensen over. De kosten van Elevit Pronatal = 500r voor 30 stuks Toen dronk ik op elf na de geboorte en geen problemen met haar of nagels, of de tanden heb ik nooit gehad! Geloof dat de toelating van Elf, een niet geringe rol gespeeld. Dus meiden, adviseer ik Elevit Pronatal! En beschouwen ze een aantal van de beste vitamines voor zwangere vrouwen! Maar, vergeet dan niet om te overleggen met uw arts voordat u medicijnen, waaronder vitaminen!

De jaren hun tol eisen, en ze laten merken op het uiterlijk van een persoon. Dus, de huid wordt slap, het haar begint uit te vallen en draai grijs. Er zijn verschillende kwalen (Ik zal ze niet allemaal noemen). Sommige mensen niet massaal naar deze tekenen van aandacht, in de overtuiging dat het moet gebeuren. Terwijl anderen zijn op zoek naar methoden die een beetje langer in staat zou stellen om gezond te houden. Ik heb aanzienlijk verslechterd gezichtsvermogen, epidermis gestopt delicaat om te kijken, verscheen vasculaire en hart-en vaatziekten. Natuurlijk, ik werd behandeld met middelen aangewezen artsen. Sommige van de symptomen van de ziekte verdwijnen en anderen niet. Dan voorgeschreven mijn dokter me visolie capsules. Toegewezen aan de drug kocht ik op de tweede dag en begon te capsules van gouden kleur te gebruiken op de drie stukken drie keer per dag. Wanneer een maand na de start van de cursus van het helen van de conditie van het lichaam is gepasseerd (zowel extern als intern) gestabiliseerd. De huid is niet meer schil en crack. Visuele waarneming is verveelvoudigd. De bloeddruk zelden stoorde me. Kortom, ben ik begonnen met jeugdig te voelen. De belangrijkste werkzame bestanddelen en supplementen waren van verschillende verzadigde vetzuren – omega-3 en omega-6. Er zijn ook de in vet oplosbare vitaminen A en D. Deze stoffen zijn betrokken bij het optimaliseren van de prestaties van de visuele organen, huid, spijsvertering en ademhaling. Ook zij vormen en versterken van het tandglazuur. En de eerste van de twee vitaminen is een zeer effectieve anti-oxidant. Nuttige eigenschappen van oliën afkomstig van de vis lever, zo veel dat om over hen te schrijven in een kort artikel – herzien onmogelijk. Merk op dat in mijn gezondheid supplementen een positief effect hebben gehad.

Het aanbod van vitaminen is altijd beter om op natuurlijke wijze te vullen. Maar er zijn momenten waarop dit niet mogelijk is, om objectieve redenen, en het gebrek aan vitale stoffen kan leiden tot onomkeerbare gevolgen. Tekort aan vitamine D3 kan de situatie methode D-bevattende geneesmiddelen verbeteren, maar ze moeten worden genomen op basis van de resultaten van laboratoriumonderzoek en onder toezicht van een arts.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...