Schoonheid

Uniderm – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen

release vorm en compositie

doseringsvorm een ​​crème voor externe toepassing 0,1%. Massa witte of bijna witte kleur (15 g of 30 g aluminium buis in een kartonnen bundel 1 tuba)

1 gram crème bevat:

 • werkzame bestanddeel: 1 mg mometasonfuroaat;
 • hulpstoffen: cetostearylalcohol, hexyleenglycol, macrogol 20 cetylstearylalcohol, glycerylmonostearaat 40-55, verdund fosforzuur, titaandioxide, witte petrolatum, aluminium zetmeel octenylsuccinaat, bijenwas wit, gezuiverd water

.

farmacologische eigenschappen

Farmacodynamie

Uniderm werkt ontstekingsremmend, antiexudative, jeuk effect.

Mometasone stimuleert de afgifte van eiwitten die fosfolipase A2 remmen. Deze eiwitten of zogenaamde lipocortine, vertragen van het proces van het vrijgeven van arachidonzuur, regelen de biosynthese van ontstekingsmediatoren -. Prostaglandinen en leukotriënen

farmacokinetiek

Absorptie Uniderm onbeduidend. 8 uur na het aanbrengen van de crème op intacte huid (zonder occluzionna bandages) in de systemische circulatie kan worden gedetecteerd ongeveer 0,4% werkzame stof.

Indicaties voor gebruik Uniderm

Volgens de instructies van Uniderm aangetoond ontstekingsverschijnselen en jeuk veroorzaakt door dermatitis, gevoeliger maken voor behandeling corticosteroïden verlichten.

Contra Uniderm

 • acne rosacea;
 • virale infectie van de huid veroorzaakt door Varicella zoster, Herpes simplex type 1 en 2;
 • besmettelijke huidziekten bacteriën en schimmels etiologie;
 • periorale dermatitis;
 • syfilis;
 • tuberculose;
 • post-vaccinatie ReAction s;
 • de behandeling van grote delen van de huid en / of langdurig gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding;
 • de leeftijd van 6 maanden;
 • overgevoeligheid voor corticosteroïden;
 • de intolerantie van het geneesmiddel componenten.

Wees voorzichtig bij het toekennen Uniderm voor de behandeling van huid en huidplooien, met het gebruik van occlusieve dressings grote gebieden van beschadigd en / of gedurende lange tijd (vooral bij kinderen).

Gebruiksaanwijzing Uniderm: Werkwijze en dosering

Cream Uniderm extern aangebrachte aanbrengen in een dunne laag op het aangetaste gebied van de huid.

De procedure wordt uitgevoerd 1 keer per dag. De duur van de cursus door de arts bepaald, gezien de tolerantie van de patiënt, klinische relevantie en ernst van bijwerkingen.

Bijwerkingen

 • allergische reactie s: contact dermatitis;
 • dermatologische ReAction s: zeldzaam – branderig gevoel, droogheid en irritatie van de huid, acne, jeuk, miliaria, hypertrichosis, periorale dermatitis, hypopigmentatie, maceratie van de huid, het uiterlijk van een secundaire infectie, folliculitis, atrofie van de huid, striae; zeer zelden – de vorming van puistjes en pukkels;
 • andere. Op de achtergrond van langdurige therapie en / of aanbrengen van de crème op grote delen van de huid laesies, of het gebruik van occlusieve dressings – adrenale insufficiëntie, het syndroom van Cushing en andere ongewenste verschijnselen, kenmerkend voor systemisch gebruik corticosteroïden

Overdose

Symptomen van overdosering zijn: secundaire bijnierinsufficiëntie en andere stoornissen van de functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as

.

Aanbevolen symptomatische behandeling, indien nodig, correctie van de balans elektrolyt. Het geneesmiddel wordt aanbevolen om te annuleren, maar als de behandeling werd verlengd, zou de afschaffing geleidelijk gebeuren.

Speciale instructies

De kans op systemische effecten van corticosteroïden wordt bij de behandeling van grote huidoppervlakken van het lichaam voor een lange tijd en verhoogt de toepassing van de crème onder een afsluitend verband. Dus u wilt conditie van de patiënt voor de tijdige opsporing van de symptomen, onderdrukking van de functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier as en het syndroom van Cushing te controleren.

Het is onmogelijk om de crème in je ogen toe te staan.

Als gevolg van de aanwezigheid in een preparaat propyleenglycol irritatie op de toedieningsplaats veroorzaken. In dit geval moet de toepassing Uniderm stoppen en de juiste behandeling toe te kennen.

Het effect van GCS kan de symptomen van bepaalde huidziekten, moet dit worden beschouwd als bij de diagnose te wijzigen.

Na een langdurige behandeling crème plotseling stoppen van het geneesmiddel kan de ontwikkeling van het syndroom van een ricochet (een dermatitis met intense roodheid en een branderig gevoel) veroorzaken. Daarom, om te annuleren Uniderm langzaam met behulp van intermitterende behandeling regime.

Het genezingsproces met toepassing van corticosteroïden kan vertragen.

Voorzichtigheid is het raadzaam om de crème voor de behandeling in Pediatrics gebruiken.

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding

Omdat corticosteroïden de placentabarrière te overwinnen, bestaat het risico van negatieve effecten op de foetale ontwikkeling Underme derhalve langdurig gebruik en hoge doses van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap te voorkomen.

Corticosteroïden worden uitgescheiden in de moedermelk. Het wordt aanbevolen om te stoppen met borstvoeding voor de behandeling van grote gebieden van de huid laesies, wanneer aangenomen wordt langdurige behandeling met hoge doses mometason.

Het gebruik bij kinderen Uniderm

indiceerd afspraak Uniderm kinderen tot en met zes maanden.

Age 0,5-2 jaar duur van de behandeling mag niet langer dan 5 dagen.

De veiligheid en effectiviteit van de crème bij de behandeling van kinderen ouder dan zes maanden voor meer dan 42 dagen zijn niet ingesteld.

Bij de benoeming van het geneesmiddel aan kinderen moeten zich ervan bewust dat ze een groot risico van onderdrukking functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier-systeem, samen met de ontwikkeling van het syndroom van Cushing. Dit wordt veroorzaakt door de hoge verhouding van oppervlak tot gewicht.

Langdurige blootstelling aan GCS op het lichaam van het kind kan de schending van zijn groei en ontwikkeling veroorzaken, dus je moet de minimale effectieve dosis voor een korte periode te gebruiken.

Interacties

Interactie crème Uniderm met andere drugs / niet geïnstalleerd.

analogen

Analogen van Uniderm zijn Asacort, Gitan-N, Asmanex, Mamat, Nasonex, Mometasone.

De bepalingen en voorwaarden van de opslag

Bewaren bij een temperatuur van 15-25 ° C. Buiten bereik van kinderen.

Houdbaarheid – 2 jaar

.

De leveringsvoorwaarden voor apotheken

Verstrekt op recept.

Reviews over Underme

Reviews over Underme overwegend positief, de effectiviteit van de crème bij de behandeling van de huid allergische reactie s, ontsteking, zwelling, jeuk. De drug is eenvoudig te gebruiken, goede consistentie, geen geur. De kosten van de crème is aanvaardbaar of laag genoemd.

Al tekortkomingen vaak op dat Uniderm een ​​hormonaal middel.

De prijs van Uniderm apotheken

De prijs van Uniderm de buis met 15 g room bij benadering 30 g –

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...