Nieuws

Smoke Out – waar ze te kopen en hoe is de prijs?

De schade van roken uitroken

De hele geschiedenis van de mensheid bestaat uit afleveringen van glorieuze strijd: tegen de oprukkende gletsjer, de Griekse goden, de pest, de slaaf systeem, hippies en, natuurlijk, bedreigde diersoorten. Al deze formidabele tegenstanders werden verslagen, waardoor de mensheid naar hogere en sterker te worden.

Maar tegenwoordig is er een nieuwe vijand: ongezonde levensstijl. Met benijdenswaardige persistentie mensen staan ​​op de strijd tegen obesitas, roken en junk food als het is wat vreemde indringer of de prediker van een buitenlandse religie die liefde, vrede en harmonie belijdt.

Een dergelijke persistentie waardig betere toepassing. En het zou geweldig zijn als er een makkelijke manier om zich te ontdoen van deze plaag te krijgen.

Rook. Zoals spuiten zal helpen om te stoppen met roken?

Deze werkwijze is. Tenminste, verzekert de alwetende Internet:

Deze spray belooft om zich te ontdoen van het roken in slechts 14 dagen. Formule C10H14N2, dat is versierd met het opschrift “geen bijwerkingen” EM> is een formule van nicotine. En het net als in de samenstelling aanwezig is. Maar nicotine is niet gemakkelijk, en de medische.

Nicotine is een alkaloïde, die niet zo schadelijk voor het lichaam. Het is geen geheim dat de primaire schade als gevolg van Roken veroorzaakt niet de nicotine, en diverse onzuiverheden en verbrandingsproducten, die het lichaam binnenkomen door de verbranding van het sigarettenpapier en tabak.

Waarom dan hang alle honden op de nicotine? De truc is dat deze stof is verslavend. Het blijkt dat de belangrijkste oorzaken schaden niet hij, maar juist omdat nicotine is zo moeilijk om deze slechte gewoonte af te sluiten.

Maar wat is de medische nicotine? Dit is de nicotine die verschilt chemische eigenschappen van de stof, gewonnen uit tabaksbladeren. Het enige verschil is dat het synthetisch is gesynthetiseerd. Zo’n nicotine doet veel minder schade aan het lichaam als gevolg van de afwezigheid van schadelijke verbrandingsproducten en onzuiverheden.

Zo veel drugs uit Roken bevatten kleine doses van nicotine aan nicotine wachttijd van stoppen met roken van sigaretten te verminderen.

Maar er is één belangrijk punt: de nicotine kan niet worden beschouwd als “medisch” als het geen deel uitmaakt van de medische drug. Kunnen we beschouwen deze spray te zijn? Nee, het is eenvoudig te controleren door de naam van de spray in het register van geneesmiddelen van Oekraïne en Europa.

Dit is een screenshot van de Oekraïense basis drugs. Op de website van de Europen Federatie worden ook geprojecteerd zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bijgevolg kan de Smoke Out is geen supplementbut nicotine in de samenstelling ervan niet worden beschouwd als medisch.

Het principe van de werking van de rook Out. Het is ingewikkeld

Deze vraag heeft geen exact antwoord. De vermelding van nicotine leidt tot de conclusie dat deze spray voedt het lichaam kleine doses van nicotine. Maar na dat de landing page geeft ons gezicht in de volgende verklaring:

De spray bevat medische nicotine, maar op hetzelfde moment … geeft het lichaam van nicotine! Wie was deze tekst? Hoe is het mogelijk om te begrijpen?!

Oke, als dat verduidelijking was ergens aan het einde van de advertentie beschrijving, wanneer de nietsvermoedende bezoeker al vergeten “medisch nicotine”. Maar nee, zijn deze blokken op de website ene na de andere geplaatst, heel dichtbij:

Dus, zo lijkt het, de verkopers van de spray kan niet beslissen wat maakt dit supplementdelivers nicotine of geeft dit weer.

De samenstelling van het product. Er is nog iets anders uit te roken

Om licht te werpen op deze vraag helpt informatie over de samenstelling:

Medical nicotine. In deel, verklaarde zij, boven, wij rekening gehouden met de vraag van de effectiviteit en de werking.

Het extract van Gotu Kola. Het voegt de populaire “Coca-Cola” was om het effect van bodrosti je voelt een golf van kracht. Het is duidelijk dat dit onderdeel maakt in de samenstelling van de nicotine spray, vooral in combinatie met …

St. Janskruid. Kalmeert en normaliseert het zenuwstelsel. De eigenschappen van Hypericum, natuurlijk bekend, maar hoe is Gotu Kola? Waarom zijn er twee tegenstrijdige component? De fabrikant is ofwel erg dom of ligt voor ons.

Pepermunt extract, citroenmelisse en menthol. Gebruikt als een ademverfrisser. Er zijn geen klachten.

Dus, als je het kaf van het koren te scheiden, de waardevolle voorzieningen voor ons is dat de nicotine in de spray is er nog steeds. Maar maakt het zich te ontdoen van met roken? Luister naar de expert.

Advies van “expert”. Daniel S. beveelt!

Hier is wat het ons ervaren arts-psychiater:

Zoals u kunt zien, is het beperkt tot “reclame” taal en legt niet uit hoe deze tool werkt. Is het niet vreemd dat de arts-psychiater toevlucht om hulp om de spray dat het niet drug? Niet zo vreemd als je bedenkt dat de deskundige wordt uitgevonden, en zijn foto is te vinden op de populaire microstock:

Omdat de verkopers zelf betekent dat ik kan niet verstandig uitleggen hoe het werkt zal opnieuw moeten opheldering van het internet te zoeken.

Freedom from roken met behulp van nicotine medische

Hoewel we hebben vastgesteld dat de jure EM> deze nicotine kan niet worden medische genoemd, maar in feite de naam is niet zo belangrijk. Het belangrijkste ding om te begrijpen hoe deze techniek werkt en hoe effectief het is.

Uit het artikel “Medische nicotine is een gif in het voordeel van” leren we dat de vervanging van nicotine vindt plaats in twee fasen:

  • De eerste is de vrijheid van gedragsmatige verslaving. En de noodzaak van deze medische nicotine. Roken veroorzaakt een krachtige psychologische verslaving, zodat de roker moet wennen aan het idee dat nicotine kunnen worden verkregen zonder sigaretten
  • De tweede is de dosis nicotine geleidelijk tot volledige uitval.

Volgens het artikel uit Wikipedia over nicotinecontaining therapie sprays met nicotine effectiever dan placebo, maar het beste resultaat geeft de toepassing van de gecombineerde fondsen zijn:. Nicotinepleister, kauwgom, etc

Samenvatting uitroken

Nicotine sprays soms helpen om te stoppen met roken. Maar het is niet het meest effectieve middel: het is beter om combinatietherapie gebruiken en het advies van een specialist te zoeken

.

Als voor de rook uit, deze tool niet vertrouwen in te boezemen. Waar is de garantie dat de samenstelling van de spray is echt een synthetische nicotine? Misschien is het een pepermuntje. Immers, aan drugs, hij geen deel uitmaakt.

“Specialist”, de bevestiging van de effectiviteit – fictief, en de marketeers zijn verward in hun verhalen: ze beloven om te hangen de nicotine uit het lichaam, met behulp van de spray die de nicotine bevat! Dus dit product ziet er vrij verdacht. Als u niet in de war – kun je het uit te proberen voor jezelf. Vergeet alleen niet om de verkregen ervaring in de commentaren te delen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...