Schoonheid

Skinny Stix – prijs, waar te kopen, hoe het werkt

De favoriete jurk was een beetje Skinny Stix om gewicht te verliezen, keert u terug naar de oude vormen absoluut veilig voor de gezondheid. Vaak is de oorzaak van overgewicht ligt in de problemen met de spijsvertering. Koolhydraten en vetten zijn te snel verteerd, en het proces van assimilatie van voedingsstoffen integendeel vertraagt. De actieve bestanddelen van de stokken binden schadelijke bestanddelen en de absorptie vertragen en voorzichtig verwijderd uit het lichaam, waardoor het gewicht gaat.

Wat is het Magere Stix?

U kunt niet meer zien in de spiegel niet-ideale vorm? Droom van een terugkeer naar hun vroegere grootte? En de constante gevoel van honger je voortdurend gefrustreerd? Het gewichtsverlies zal uw problemen eens op te lossen en voor altijd!

Skinny Stix is ​​een uniek product op basis van plantaardige ingrediënten, waardoor je verbrandt om verliezen tot 12 pond overgewicht in slechts 1 maand.

De unieke formule ontworpen door vooraanstaande experts van Europa. Het is gebaseerd op een innovatief driefasige formule om de actieve bestanddelen van natuurlijke stoffen en micellaire cellen geven. Natuurlijke complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je hoeft niet voortdurend calorieën tellen en sloeg me tot de dood.

Wat is Skinny Stix om gewicht te verliezen?

Het belangrijkste kenmerk van de natuurlijke complex is een natuurlijke:

 • Extract Yerba Mate (Yerbe Mate). Bereid uit gedroogd en in poedervorm scheuten en bladeren van Holly Paraguayaanse. Het helpt eetlust onderdrukken en het verbeteren van de stofwisseling in het lichaam. Daarmee verhoogt de hoeveelheid vetverbranding en versnellen de verdere omzetting tot energiecomponent. Is actieve versterker lipolyse en glycogenolyse;
 • Guarana. Die grote hoeveelheden cafeïne. Dankzij hem, verhoogt uithoudingsvermogen, verhoogt de hoeveelheid geproduceerde energie;
 • de extract van groene koffiebonen, die chlorogeenzuur omvat. Met zijn hulp blok de vrijlating van glucose, versnelde stofwisseling, verbrandt vet in de lever, verminderen van het gevoel van honger;
 • Damian. Draagt ​​bij aan een lichte stijging van de lichaamstemperatuur, wat leidt tot een snellere stofwisseling en vet te verbranden. Het tonen van het lichaam, is een antidepressivum, een diureticum effect;
 • Stevia Honing. Verhoogt het metabolisme, reguleert de spijsvertering, verlaagt de calorieën, onderdrukt de eetlust. Dankzij hem, verhoogt de fysieke activiteit, vermindert het niveau van glucose en cholesterol in het bloed;
 • cacaobonen. Lost lichaamsvet, reguleert de stofwisseling, versnelt de stofwisseling, draagt ​​bij aan de onderdrukking van de honger, heeft een absorberende werking;
 • Cayenne peper (vogel). Door de aanwezigheid van de peper extract capsaïcine stof verhoogt de activiteit van de hersenen. Dit leidt tot een toename van de lichaamstemperatuur, en derhalve de versnelling van de stofwisseling. Het vertraagt ​​het proces van accumulatie van subcutaan vet massa stimuleert eiwitten in het menselijk lichaam;
 • Chlorella (zee vodorosl), rijk aan eiwitten. Verhoogt de productie van lichaamswarmte, wat leidt tot actieve vetverlies. Vermindert de eetlust, normaliseert het werk van het maagdarmkanaal, versnelt de stofwisseling, normaliseert het niveau van glucose in het bloed.

Rijk aan bruikbare componenten van de samenstelling kunt u niet alleen gewicht verliezen, maar ook om een ​​goede gezondheid te behouden voor de komende jaren.

Hoe zijn de Stix Skinny om gewicht te verliezen?

Plant complex heeft een complexe actie in de strijd tegen overtollig vet:

 • onderdrukt de eetlust;
 • vermindert de opname van koolhydraten en vetten;
 • vermindert de verblijftijd van voedsel in de maag en darmen;
 • activeert de natuurlijke vetverbranding functie;
 • onderhoudt spiermassa en voorkomt dat de daling van het volume.

De actie van het complex instrument als gevolg van de inhoud van de essentiële natuurlijke stoffen:

 • amarant zaden worden afgeleverd aan het lichaam hormoon van volheid, zodat u kleinere porties eten en een gevoel van verzadiging gedurende enkele uren te handhaven zonder tussendoortjes;
 • b vitaminen vormen intermoleculaire complexen binden en scheiden gal en cholesterol.

slechts 1 maand U kunt haar figuur in perfecte staat te brengen, om lichtheid en sterke stijging van de energie te voelen zal zijn!

Hoe Skinny Stix gebruiken om gewicht te verliezen?

Handig sticks kunnen worden genomen op een geschikte plaats:

 • inhoud van het zakje te lossen in een glas water;
 • eet twee keer per dag, 30 minuten voor de maaltijd.

Regime 5/2:. 5 en 2 dagen pauze

Duur van de cursus – 30 dagen

.

Reviews over Skinny Stix voor gewichtsverlies

Lucky sticks hebben hun actie en blij met het resultaat gewaardeerd.

Irina S., diëtist

Om mijn patiënten Ik adviseer altijd om te beginnen met het verliezen van gewicht met het herstel van de spijsvertering. Om zich te ontdoen van schadelijke stoffen, is het noodzakelijk om de snelheid van het metabolisme proces. Met deze functie omgaat Skinny Stix. Hij breekt vetten en versnelt de opname van voedingsstoffen, dus het effect is bijna onmiddellijk tot uiting. 30 dagen gebruik maken van complexe gereedschappen voor mijn klanten in staat waren om te verliezen 10 of meer pond.

Anna, 29 jaar oud

Ik ben blij met deze tool! Tot slot ging door verschrikkelijk ‘s ochtends, de zwelling verdwenen de constante gevoel van honger. Na een paar dagen in staat was om de eerste paar kilootjes kwijt te raken en blijven om gewicht te verliezen in de loop.

Tatiana, 30 jaar

Mijn man is een echte veelvraat! Hij is voortdurend kauwen iets, maar meest vervelende van zijn ‘s nachts invallen op de koelkast. Voordat hij was een sport figuur, en nu overal plooien. Begonnen met de inhoud van het zakje in de thee een half uur toe te voegen voor de maaltijd. Voor een week heb ik niet het geluid van een dichtslaande deur van de koelkast te horen ‘s nachts! Het maakt me blij! Zal wachten tot ik klaar ben met mijn maanden durende cursus en vertellen over de resultaten.

Stoppen uitschelden jezelf voor elke gegeten stuk! Koop Skinny Stix sachet om gewicht te verliezen voor een speciale prijs op dit moment, en binnenkort zal Je vergeet over het tellen van calorieën en zal slanker worden met elke dag die voorbijgaat!

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...