Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, recensies, prijs, waar te kopen, nu kopen,

Is een speciale polijstsamenstelling het effect van vloeibaar glas, welke delen van de carrosserie te bedekken. Liquid silaan Willson glas Guard vervaardigd door een Japans bedrijf Willson. De tool kunt u waterafstotend effect te creëren en beschermt de lak tegen krassen en mechanische schade en tegen agressieve reagentia in de winter.

Innovatieve technologie heeft geholpen om eenvoudig te gebruiken single-component stof te creëren. Beoordelingen op vloeibare silaan Willson glas Guard u toelaten om zijn populariteit onder consumenten te beoordelen.

Een overzicht van de concurrerende fondsen silaan Guard

Om ervoor te zorgen de beschermende eigenschappen van het lichaam, vele auto-eigenaren gebruik maken van speciaal gereedschap. Deze omvatten poetsmiddelen en wassen. Al deze stoffen tot gevolg: Ja, de auto is glanzend en het lichaam een ​​beschermende laag, maar het grootste nadeel is de korte duur van deze eigenschap. Deze verbindingen worden gewassen bij de eerste wasbeurt voertuigen. De sterkte van de beschermende laag door zulke middelen is zeer klein, zodat we kunnen zeggen dat ze een decoratief effect en beschermende eigenschappen van de conditionele.

de Innovatie van de Japanse fabrikant is het gebruik van silonovoy de basis voor de vorming van vloeibaar glas. Deze stof staat garant voor de bescherming van de oppervlakken van het lichaam voor een heel jaar. Als gevolg van de samenstelling van de auto zal een uitstekende uitstraling glanzend oppervlak en een goede bescherming tegen de agressieve omgeving voor een lange tijd te hebben. Deze bekleding zal niet afwassen tijdens handmatige of mechanische wasmachine en vaker voorkomen reinigingsmiddelen de bekledingsmaterialen van het lichaam te vernietigen.

Dankzij een goede correlatie van prijs en kwaliteit silaan Willson Guard zal een beroep op autobezitters. Voordat u een voertuig te kopen, moet u de integriteit van de verkoper te controleren, niet om een ​​nep te kopen. Ons bedrijf staat garant voor hoge kwaliteit van de verkochte goederen.

Methode voor het aanbrengen van silaan Willson Guard

een stof op het oppervlak van de machine moet worden gedaan in de doos, beschermd tegen direct zonlicht en stof. U kunt de compositie onder nul omgevingstemperatuur gebruiken. Nieuwe Willson Silaan Wacht vóór applicatie te testen voor deze oplossing wordt aangebracht op een klein gebied van het lichaam. Houdt u er rekening mee dat het gebruik van de stof is niet overal.

deze niet aan dergelijke details van de auto te zetten:

  • kunststofoppervlak;
  • de bumper auto;
  • rubber of chroomonderdelen;
  • glas en koplampen.

Bij het krijgen van financiering van deze auto-onderdelen nodig om ze af te vegen met een vochtige doek. Indien de stof op uw kleding krijgt, spoel het met water.

Feature van de applicatie is dat na het aanbrengen van Wilson moet snel uitvoeren van de polijsten. Gebruik geen Pools met vloeibaar glas effect is alleen mogelijk in een ruimte die goed geventileerd is. Houd in het heldere silaan Willson Guard onmogelijk: het openen van een fles, moet u deze onmiddellijk te gebruiken

.

De set bevat een hulpmiddel silaan Guard Willson, speciale spons applicator en een schoonmaakdoekje te vegen. Het toepassen van de stof, is het noodzakelijk om de handen te beschermen met latex handschoenen. De belangrijkste component in de samenstelling is een silaan, het kan niet worden gegeten, moeten uit de buurt van het vuur buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Als bij toeval de stof krijgt op de huid van het gezicht of de ogen moet spoelen met water gedurende 15 minuten.

Voor het aanbrengen van de stof die u nodig hebt om te wassen en droog de auto. Dan moet worden behandeld met een ontvetter naar alle delen van het lichaam, dan gelden silaan Guard en raspolirovat doek. Laat de auto voor 8 uur om het effect te consolideren. Uitgebreide instructies voor het gebruik in de verpakking.

De flacon moet op een temperatuur tot 40 graden. Het is onmogelijk om invriezen en opslag bij temperaturen onder nul te voorkomen. Beschermen tegen contact verpakkings zonlicht. Termijn gebruik van het product is 5 jaar vanaf de datum van productie.

Voordelen van vloeibaar glas silaan Guard

De tool is eenvoudig en economisch toegepast. Nadat u veeg het blijkt een uitstekend resultaat, dat niet verschilt van de dure producten.

Het lichaam van de auto zal echt een uitstekende glans voor het gehele jaar. Daarnaast is volgens vele deskundigen de functie garandeert waterafstotende eigenschappen ervan door de organische film, die op het oppervlak verschijnt. Auto voor een lange periode van tijd zal worden beschermd tegen de agressieve effecten van verwering en helder blijft.

De belangrijkste voordelen van silaan Willson Guard zijn onder andere:

  • biedt tot gevolg, dat resistentie tegen vocht garandeert;
  • verwerking kan elk formaat auto;
  • gemakkelijk aanbrengen van de samenstelling maakt het mogelijk om al het werk te produceren voor een korte tijd;
  • dankzij de speciale technologie, het product kan worden in meerdere lagen aangebracht;
  • de dikte van de bekleding de was verscheidene malen overschrijdt;
  • langdurige werking van de verwerking van de auto.

De overname van Willson silaan Guard

om vloeibaar glas Kopen voor auto op onze website. managers van het bedrijf zal al uw vragen te beantwoorden en te adviseren met betrekking tot de toepassing. De prijs van het product is de beste in de regio. U kunt een levering van goederen per koerier of transportonderneming bestellen. Betaling geschiedt op elke geschikte wijze voor de klant -. Het kan contant of via overschrijving, evenals plastic kaart Bank

De officiële website geeft een gedetailleerde beschrijving van de producten, die antwoorden op alle vragen zal voorzien en op de juiste pick-up een noodzakelijk instrument. Als je niet weet waar te kopen automotive vloeibaar glas Willson, een product bestellen bij ons en u bent gegarandeerd tevreden te zijn met uw aankoop.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...