Schoonheid

Realquit – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

De standaard kit bevat twee Realquit biomagnet en gebruiksaanwijzingen. Het mechanisme van biomagnetische de volgende:. Biomagnificatie bevestigd aan de buitenzijde van het oor, tot het punt, waar de trekkracht van het lichaam met roken bestuurt

De inrichting heeft ook snel greep op de bestaande nicotineafhankelijkheid (zoals het beginsel van acupunctuur). Gezien het feit dat de kwaliteit van de gebruikte coating 24-karaats edele metalen, biomagnificatie beroofd van de mogelijkheid om een ​​allergische reactie veroorzaken, spreken natuurlijk gids.

GEBRUIKSAANWIJZING Realquit

Realquit is eenvoudig te gebruiken, in tegenstelling tot andere methoden van resistentie tegen nicotineverslaving.

Het enige wat u hoeft te doen is:

 1. biomagnificatie op uw vingertoppen te zetten.
 2. Biomagnet kleinere plaats aan de buitenzijde van het oor.
 3. Biomagnet groter aan de achterkant van het oor te plaatsen.
 4. OL>

  Als gevolg van de natuurlijke eigenschappen, Realquit stevig vast en kan niet vallen. Wear is niet een volledige dag, en ongeveer 3-4 uur per dag.

  GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING VAN DE INSTELLING VAN Realquit

  Voor Realquit het vertrouwen van miljoenen reeds ex-rokers over de hele wereld heeft gewonnen, werd het product zorgvuldig onderzocht, en over de ontwikkeling ervan jarenlang bezig geweest.

  Vandaag Realquit heeft de bescherming in de vorm van een wereldwijd patent, zoals unieke technologie.

  Meerdere onafhankelijke onderzoeken en tests bevestigden dat Realquit is een medische high-tech apparaat, dat werkzaam is tegen roken.

  de fundamentele elementen van TECHNOLOGY Realquit
  In 50-e jaren van de vorige eeuw, een Franse arts en wetenschapper Paul nogie maakte een briljante vondst, genaamd “auriculotherapie”, die de basis van de werking van het apparaat Realquit gevormd.

  De essentie van auriculotherapie is dat de vorm van het oor komt overeen met een humaan embryo in een omgekeerde positie. Elk specifiek gedeelte van het oor een verbinding met een deel van het lichaam. Verdere nogie gevonden dat pijnsignalen in elk deel van het lichaam kan worden verwijderd door middel van massage, moxibustion, acupunctuur of elektrische stimulatie van bepaalde delen van het oor.

  auriculotherapie is wijdverspreid in de Chinese geneeskunde als een van de meest doeltreffende middelen ter bestrijding van pijn, chemische afhankelijkheid en voor de behandeling van somatische aandoeningen.

  Het jaar 1997 was belangrijk voor auriculotherapie, omdat het een officiële goedkeuring voor gebruik in medische instellingen van de Verenigde Staten ontvangen. En vandaag duizenden Amerikaanse rehab centra in uw behandeling programma voegt auriculaire therapie. Het is de verdienste van de ontwikkelaars Realquit is dat nu iedereen kan therapie veroorloven van dit type, het wegwerken van nicotineverslaving zonder de hulp van vreemden, drugs en instellingen.

  Reviews over Realquit tegen Roken

  Beoordelingen op RealquitEDGAR, binnen een en een half jaar, heb ik verspild een heleboel geld op een verscheidenheid van gom, pillen, e-sigaretten en andere onzin. Het resultaat – een paar weken stoppen, en toen begon tabachit. Realquit-mijn vader me gaf. Het effect dat ik voelde op de 3e dag, en sindsdien geleidelijk af te sluiten. Nu voel ik me de geuren en smaken, gemakkelijker te ademen, en het allerbelangrijkste, die honderden … die ik besteed aan sigaretten, ik nu besteden aan meer leuke dingen!

  MARINA, sinds de middelbare school heb ik een verslaving, constant bezig om te stoppen met roken – niet genoeg wil die is gefrustreerd over en weer … C Realquit ingevoerd om me door vriend in het verleden ook een zware roker. Men komt naar me toe en zegt: “Ik ben gestopt met roken”. En vertelde hoe … zes maanden Ik rook niet, ik voel me honderd)) thank you so much !!!

  JULIA, heb ik al lang wilde stoppen, maar was erg bang om beter te worden. Magneet Realquit ik onmiddellijk merkte hij verzekerd van de bevrijding van de verslaving zonder het risico van gewichtstoename.
  Nu is het al 3 maanden, het verlangen naar sigaretten alsof ik nooit! Figuur, haar, nagels – alles in orde is! Ik ben blij!

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...