Nieuws

Peruvian Maca – adviezen, prijs, waar te kopen, hoeveel het kost

Erectiestoornissen is een van de meest voorkomende problemen bij mannen, die zij zich wenden tot de uroloog. En arme potentie zijn nu “jongere” met haar gezicht in 25 jaar en dichter tot 40 jaar, en na een 50-jarig bestaan. Veel mannen zijn beschaamd om te praten over zijn falen, zodat de situatie wordt nog verergerd.

Om het probleem van de potentie op te lossen vandaag is er een nieuwe manier om een ​​exotische tool genaamd Peruaanse Maca ontvangen. De plant geneest niet alleen het voortplantingssysteem, maar verbetert ook de algehele gezondheid en revitaliseert het hele lichaam.

Over Peruaanse Maca

Wat is Peruviaanse Maca? De plant behoort tot de familie Cruciferae. Deze waarde is een wortelgewas, lijkt op een kleine gele radijs. Andere namen van de vertegenwoordiger van Zuid-Amerikaanse flora – Lepidium meyenii, Maca Andes en Peruaanse ginseng. Het groeit op de hooglanden van de Andes (ten opzichte van de zeegebieden bij een hoogte van 1-5.000 m).

TO GET gratis advies over de Peruaanse maca

Volgens Inca,-bug Aangetaste wortels en bovengrondse deel van de plant afrodisiacum. In het proces van kweken van vee van de oude bewoners van Peru opgemerkt stieren hebben een dergelijke functie. Na het eten Aangetaste in grote aantallen zijn ze minder ziek zijn, actief en gedragen zich beter ras

Als een waardevol onderdeel van de bug Aangetaste bederfelijke, de Peruanen waren gewend om ze droog te houden, want de wortels, die zij tot poeder werd gemalen en vervolgens worden gebruikt op elk gewenst moment wanneer dat nodig is voor de gezondheid, boost immuniteit of toning het lichaam te verbeteren .

Het is interessant Peruaanse Maca even treft zowel mannen als vrouwen. Het poeder is handig mee te nemen als u problemen met erecties, impotentie, anorgasmie, frigiditeit te hebben.

De geneesmiddel met dezelfde naam naast een verdere wortel omvat een biologisch actief mengsel van vitaminen en mineralen. Alle stoffen versnellen de bloedstroom, waardoor seksuele opwinding op het juiste tijdstip en vertonen eigenschappen van een kalmerend middel, omdat onder de werkzame bestanddelen zijn glycine en magnesium. Ze werken ook voor alle celstructuren en extracellulaire matrix te versterken.

Composition Peruviaanse Maca

Peruaanse Maca wordt beschouwd als het goud van de Inca’s vanwege zijn wortels werd door hen gebruikt voor verschillende doeleinden. De indianen at uitgangspunt voor de verzadiging, seksuele en fysieke mogelijkheden verbeteren en gebruikte het ook met het oog magische rituelen.

Chemie en potentieel gevaarlijke verbindingen in het poeder niet. Peruviaanse Maca voor mannen is een natuurlijk product, want het bevat alleen nuttig voor het voortplantingssysteem en het lichaam als geheel stof.

 • Etherische oliën libido te verhogen als gevolg van excitatie van speciale receptoren in de hersenen.
 • Histidine is een aminozuur betrokken bij de groei en ontwikkeling van biologische cellen.
 • Phenylalanine is een aminozuur, zorgen voor een goede werking van het lichaam.
 • Plantaardig eiwit vult een persoon met energie, gemakkelijk geabsorbeerd door het spijsverteringskanaal.
 • De prostaglandines -. Stimuleren van de synthese van geslachtshormonen en wekken interesse in de intieme leven
 • Kristallijne cellulose – controleert het gehalte aan schadelijke cholesterol in het bloed, ondersteunt het immuunsysteem
 • .

 • maltose, het enzym dat verantwoordelijk is voor de normale stofwisseling.
 • maltodextrine helpt de darm naar de complexe eiwitten te verwerken, voedt bifidobacteriën en geef hem vitaliteit.
 • Zink – versnelt de productie van geslachtshormonen die verantwoordelijk zijn voor de seksuele ontwikkeling van het lichaam, verhoogt de kwaliteit van het sperma
 • .

 • Selenium – een natuurlijke antioxidant verwijdert uit de ingewanden van pathogene micro-organismen, versterkt de natuurlijke afweer van het lichaam, stelt de seksuele activiteit van vrouwen en mannen
 • .

 • Fatty aminozuren – te voorkomen atherosclerose, de bescherming van de vaatwanden van gevaarlijke deposito’s, versnellen het bloed aan vitale systemen

.

Het werkingsprincipe Peruviaanse Maca

Door de oude Inca’s de wortel Bug werd voornamelijk gebruikt als een afrodisiacum. Als u de adviezen van de moderne artsen lezen, Maca verbetert spermatogenese, elimineert seksuele stoornissen die volledig revitaliseert de erectie. Vrouwen die problemen hebben met de seksuele ontlading, het complex stelt met de reproductieve sfeer, stabiliseert hormoonspiegels, vermindert menstruatiepijn en PMS-symptomen, verbetert het welzijn in de menopauze. Insect verjongend effect op het lichaam en onderbreekt het verouderingsproces.

De atleten op dit object is te vinden deze verklaring: dat bij regelmatig gebruik van de Peruaanse wortel Peruviaanse Maca kunt u de anabole werking te krijgen. Het extract van de zaden van de plant verhoogt de hoeveelheid myoglobine in de spieren, Peruaanse Macang uithoudingsvermogen en kracht atleten in training toeneemt.

Als u de “gouden van de Inca’s” te aanvaarden is constant, is het mogelijk om een ​​aanzienlijke verbetering van de concentratie, verbetering van het geheugen, ondersteunen het zenuwstelsel in een kalme staat aan de vooravond van belangrijke gebeurtenissen. Dit blijkt uit de talrijke getuigenissen van studenten en andere mensen die eerder klaagde over verstrooidheid en vergeetachtigheid. De tool elimineert ook slapeloosheid en verlicht de spanning na een zware dag.

In zuivere vorm, zonder toevoegingen Maca effectief behandelt acute respiratoire infecties en onvruchtbaarheid bij mannen geassocieerd met asthenozoospermie en oligospermia, verhoogt orgastische sensaties en vertraagt ​​de emissie van de zaadvloeistof. In de gebruiksaanwijzing van het complex ook gezegd dat de Peruaanse ginseng voorkomt de vorming van kankerachtige tumoren en produceert antibacteriële, anti-inflammatoire, stimulerend werken.

De rol van onschatbare waarde van de Andes Peruaanse Maca en maag-darmkanaal. Onder de invloed van de massa van voedsel sneller worden geabsorbeerd. Het geneesmiddel is goedgekeurd te nemen als extra product voor ondervoeding. – over het in hun adviezen geschreven door de voedingsdeskundigen

Verwerking Peruviaanse Maca

Denk aan de aanwijzingen van de Peruaanse Poppies en wijze van het gebruik ervan. Een drug die bestemd zijn voor de behandeling van vrouwen en mannen leeftijd 18 – 75 jaar, met de volgende afwijkingen:

 • Laag libido.
 • Unstable erectie.
 • De vroege ejaculatie.
 • Het gebrek aan opwinding in de juiste omstandigheden.
 • Slechte kwaliteit van het sperma, waardoor de vrouwelijke eicel niet bevrucht.

Het complex extracten van de fenegriek en Maca is geïndiceerd voor langdurige depressie, frequent stress, nerveuze spanning en een onstabiele emotionele toestand.

De weg naar Maca gebruiken is geschreven in de instructies op de verpakking. De minimale dosis voor het starten van de behandeling bedraagt ​​5 mg. gedurende 2-4 weken geleidelijk aangepast tot 20 g. Als de specialist een hogere dosis niet heeft ingesteld, mag dit alleen niet. In gevorderde gevallen eenmalige hoeveelheid poeder kan worden verhoogd tot 10 -. 12 mg / dag

Peruviaanse Maca gebruiksaanwijzing

Om gewenning van het organisme gebruiksaanwijzing extract fenegriek vermijden en Maca stimuleert om een ​​pauze te nemen na elke 6 dagen van de behandeling. Hoe wordt het complex te nemen, iedereen beslist voor zichzelf, hoewel je het een of andere manier kan doen. Maar het vaakst in de meningen van mannen en vrouwen is te vinden twee eenvoudige keuzes:

 1. De toevoeging van het geneesmiddel in de voeding.
 2. De ontvangst van het poeder opgelost in frisdrank of cafeïnevrije drank.
 3. De ontvangst van het poeder met een kleine hoeveelheid gekoeld water gekookt.
 4. OL>

  Voedsel en vloeistoffen mag niet warm zijn, omdat bij hoge temperatuur het grootste deel van de gunstige verbindingen Peruaanse ginseng verdwijnt.

  Als de consument past bij de manier waarop de Andes Peruaanse Maca “met voedsel”, dient te worden opgemerkt dat het geneesmiddel is compatibel met uw gerechten, het vetgehalte van meer dan voedingsdeskundigen tarief van 30%. Maar om mee te doen in het eten van vet is het niet waard, etcbecause ze vertragen de opname van heilzame plantaardige stoffen.

  Spicy, zout en gebakken tijdens de behandeling met phytocomplex om niet moet eten. Andere dieet beperkingen no. Het verdient de voorkeur om het dieet met fruit, groenten, voedingsmiddelen rijk aan vezels te verrijken.

  Laten we nu praten over alcohol. Contra-indicaties voor het gebruik ervan is echter niet alcoholische producten, zoals vet, vertraagt ​​de absorptie componenten. Als een persoon precies wat de oorzaak van de storing in bed is alcoholmisbruik weet, is het nodig om volledig te elimineren van uw gewoonten en zien hoe effectief effect op het lichaam Maca.

  Hoe middelen om potentie te verhogen drinken? Stel de dosering moet worden verdeeld in twee doses – ‘s ochtends en’ s avonds. Het maakt niet uit welke wijze van gebruik wordt gekozen, zolang het geneesmiddel werd gegeten of gedronken voor 15 -. 20 minuten voor lovePeruvian Macang

  Om te voorkomen dat het helen van fenegriek extract en Maca must in een koele donkere plaats. Freeze het kan niet meer na de vervaldatum te nemen.

  Resultaten Peruviaanse Maca

  De eerste resultaten van de toepassing van de Peruaanse Peruaanse Maca mannen en vrouwen verschijnen na 7 dagen na aanvang van de behandeling. De duur van de geslachtsgemeenschap stijgt met 10-15 minuten. Hormonale bol bij mannen verhoogt de productie van testosteron.

  2 week verhoogt de beweeglijkheid van sperma. Geslachtsgemeenschap duurt gemiddeld 20 – 25 minuten. Met het begin van de 3 weken een versterking van de sensualiteit van partners, ervaring geslachtsgemeenschap, krijgt nieuwe verf, geslachtsgemeenschap, duurt tot 35 minuten. Op 4 weken is het mogelijk om de erectie volledige controle en seks hebben voor 40 tot 45 minuten langer dan normaal. Lid is in een aangeslagen toestand zo lang als nodig. Orgasm wordt levendiger en een lange levensduur. Alle gevoelens mannen en vrouwen de maximale verergerd.

  oordelen naar de antwoorden van de patiënten, propyl natuurlijk poeder Peru Peruviaanse Maca, de resultaten zijn niet beperkt tot het herstel van het voortplantingssysteem. Bovendien, de consument opgemerkt:

 • De hoge gevoeligheid van de huid.
 • Trim figuur.
 • De verdwijning van overgewicht.
 • De verbetering van het geheugen.
 • Het versterken van het immuunsysteem.
 • Rare incidentie van acute infecties van de luchtwegen.
 • Het verhogen van de weerstand tegen stress.
 • Uitstekende conditie van het haar, huid, nagels.
 • Het ontstaan ​​van een gevoel van vitaliteit en frisheid.

Peruviaanse Maca contra

Contra-indicaties voor het gebruik van de Peruaanse enkele Poppies, maar om ze te overwegen is het noodzakelijk om niet te leiden tot schade aan het lichaam. List, wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van wortel Peruaanse ginseng:

 • de zwangerschap.
 • Borstvoeding.
 • Individuele intolerantie voor een bestanddeel van het extract.
 • Allergisch voor planten en plantaardige producten.

BAD verboden voor gebruik bij kinderen en patiënten ouder dan 75 jaar. Contra aan de zijde van de pathologieën van het zenuwstelsel, cardiovasculaire en spijsvertering in Peru Peruviaanse Maca nr.

Bijwerkingen “goud van de Inca’s” geeft zeldzaam. Ze verschijnen alleen in het geval van overgevoeligheid voor de wortel van de Bug, waarmee het geneesmiddel gemaakt. Bijwerking s uitgedrukt toegenomen winderigheid, lichte roodheid van de huid, duizeligheid, pijn van de ogen.

In zeldzame gevallen, bij mannen en vrouwen van de bloeddruk, misselijkheid, kortademigheid toegenomen, ontwikkelt diarree. Ondanks het feit dat deze aandoeningen zijn niet levensbedreigend en verdwijnen op hun eigen, het nemen van de drug moet stoppen met kijken en gevoel voor een paar dagen. Op dit moment is het nuttig om veel gewoon water te drinken. Dit staat in de artsen observeren van de stuurgroep patiënten. Andere bijwerkingen in de Andes Peruaanse Maca no.

Peruaanse Maca echtscheiding of de waarheid

Om de Peruaanse Maca echtscheiding begrijpen of niet is zeer eenvoudig. Tal van feedback van onze lezers bevestigen dat er een poeder Peruaanse Peruaanse Maca revitaliseert het voortplantingsstelsel en andere vitale delen van het lichaam.

Hiermee kunnen in deze zaak, en het simpele feit dat de Inca’s, dit poeder wordt al lang gebruikt voor de behandeling van mensen en dieren. U kunt lezen over het in alle thematische bronnen.

De wortels en zaden van de Bug die wordt verspreid tegen een lagere prijs in verschillende websites, zijn nep. Oordeelt u zelf: een hoogwaardig product moet niet te goedkoop zijn. Om niet om fraude en bedrog tegenkomen, lees altijd de echte getuigenissen van mensen over de effectiviteit van de Peruaanse Peruaanse Maca en leren hoeveel het geneesmiddel of op de officiële website, dan wel geregistreerde dealers.

Op forums vaak er negatieve adviezen over fenegriek extract en Maca. Ze laten alleen de consumenten die worden geconfronteerd met een vervalsing, en “command” tegen een lage prijs. Vergeet niet dat apotheken en eigenaar van de kwaliteit van geneesmiddelen voor potentie te verhogen is niet te koop. Om echt te bestellen Peruviaanse Maca kan alleen op de officiële website of zijn vertegenwoordigers. Dan zult u zien dat ons aanbod is niet een scam, en de wens om de koper om de waarheid te begrijpen helpen.

Peruviaanse Maca meningen artsen

In het netwerk van de Peruaanse Maca zijn alleen te vinden positieve adviezen van de artsen. Experts raden aan het poeder voor een snelle orgastische ontlading met uitstorting van sperma, slechte potentie, lage kwaliteit van het sperma.

Het product zal nuttig zijn voor degenen die geestelijk en lichamelijk overwerk, en heeft ook een aandoening van het zenuwstelsel, de bloedsomloop, endocriene of urogenitale systeem. Het ontspant en helpt bij slapeloosheid en fobieën bestrijden. Wij bieden u de meningen van verschillende artsen, die in de effectiviteit van de Peruaanse ginseng geloven.

Anatoly Vladimirovich, seksuoloog:. “Iedere man, seksueel actieve volwassenen, vroeg of laat geconfronteerd met een erectiestoornis Dit is vaak dichter bij de 40 jaar hun patiënten die klagen over een slechte riser, adviseer ik het drinken van een oplossing van het poeder. Maca. in het complex is er niets schadelijk, elke component werkt aan het herstel van erecties en verhoogt testosteron niveaus, zonder pathologische vervorming van een hormonale achtergrond. Suggestie “goud van de Inca’s” alle mensen die het geloof in hun capaciteiten te hebben. “

Konstantin Fedorovich, seksuoloog:. “Problemen van het seksuele leven mensen niet meteen herkennen bij First ze denken dat de oorzaak van de misbaksels is moe of nerveuze spanning, opwinding Maar bij de receptie zijn ze niet in een haast, in de hoop. “misschien”. Als de voorwaarde zeer betreurenswaardig, en wilt u uw mannelijkheid te redden, benoem ik de mensen van de Peruaanse Maca, die snel herstelt de erectiele functie. het medicijn werkt volledig, het verbeteren van de fysiologie en de psychologie van het leven van de mens. Vrouwen kunnen ook het poeder van het getuigenis van de Andes Peruaanse Maca’s. “

Igor, uroloog:.. “Een gunstig effect op het lichaam mannen en vrouwen de Peruaanse Maca heeft als gevolg van de vegetatie samenstelling en vele aminozuren, enzymen, mineralen en vitaminen chemische bestanddelen in het geneesmiddel voorschrijven aan mijn patiënten, merkte ik dat de wortel zorgt niet alleen voor een gezond libido en betrouwbaar erecties, maar ook het verbeteren van het werk van de urinewegen, de spijsvertering, het geheugen. Mannen verheugen in de afwezigheid van frequente hoofdpijn en verkoudheid. “

Maksim Nikolaevich, uroloog-seksuoloog: Hoe effectief en onschadelijk stimulans Ik bied Maca nemen. Het geneesmiddel wordt gemaakt op basis van kruiden en vitamines, mannen te behandelen prostatitis, zwakke erectie, impotentie, erectie adenoom. Vrouwen Peruaanse ginseng genezing van onvruchtbaarheid, vaginale droogheid, onregelmatige menstruatie. Pretty good deze remedie ondersteunt het lichaam in een depressie, en postpartum en menopauze. De toedieningssnelheid van Peru Peruviaanse Maca I benoemt rekening houdend met de individuele kenmerken van de patiënt en geleid naar het stadium van ontwikkeling van de ziekte. Ontevreden klanten die knolgewas nam Peruviaanse Maca, heb ik niet.

meningen mannen

Andrew, 44 jaar oud ,: Peruviaanse Maca geeft een prachtig effect. Ik kan niet geloven dat op mijn leeftijd kan ik indruk op jonge meisjes. Mijn nieuwe partner is slechts 25 en ze is onder de indruk van mijn kunnen.

Nicholas, 50 jaar oud, Tver: “Ik hou van seks, maar als gevolg van prostatitis en moeite met plassen was het niet tot ‘liefde’ s Nachts liep ik naar het toilet, in plaats van iets te doen leuker Poeder van de Peruaanse.. Peruviaanse Maca ik was een uroloog toegewezen. al op 2 weken van de behandeling heb ik gemerkt dat het urineren wordt steeds beter, geen pijn, enthousiast lid is de moeite waard. echtelijke plicht uitgevoerd op vijf. De vrouw is blij. “

Valery, 36, Sint-Petersburg: “Mijn vrienden zijn al lang getrouwd en het opvoeden van kinderen, en ik kan nog steeds geen stabiele relatie te beginnen vanwege de slechte erectie Lid om op te staan, maar was traag, en snel vallen voor.. in het belang van het bereiken van wederzijdse orgasme moest worden goed, maar de meisjes na de eerste sex vermeden ontmoetingen met me. Ze hadden een en slechte tijden. om de situatie te redden hielp me een drug genaamd Peruaanse Maca. het effect is geweldig, lid werken. de eerste keer dat ik dateer een vrouw voor zes maanden, en ze is tevreden met mijn seksuele vaardigheden. “

Paul, 27 jaar oud ,: klinkt een beetje raar van een jonge vent als hij zegt dat het niet nodig is lid. Maar het was waar, immers tot voor kort heb ik veel dronk en nam drugs. Toen bij zijn positieven te komen, besefte dat ik een probleem met de man. Een sex therapeut vertelde me om Peruaanse ginseng drinken, en ik geloof in de effectiviteit ervan. Na 4 weken, de Peruaanse Peruaanse Maca Ik was opgewonden zonder problemen en ontbonden zijn verschijning een meisje die ik had.

Daniel, 55 jaar oud ,: Ondanks deze gevorderde leeftijd, ik heb seks elke dag. En elke keer als de vrouw vond het geweldig. Net voor het advies van een vriend die ik Maca nemen. Ze hielp hem bij de behandeling van BPH en het herstel van de seksuele potentie, me -. Vroeg stadium prostatitis en zwak in dit opzicht is de potentie

David, 47 jaar oud, Kislovodsk: als gevolg van druk op het werk, was ik erg moe en kon de liefde niet doen om mijn vrouw, voor wat het is dat ik vaak kwalijk genomen. En dan was er een dergelijk probleem: toen had ik eindelijk tijd en zin in sex, dick ontspannen wanneer je probeert in te loggen in de vagina. Zo jammer ik nooit gehad. Maar de situatie is vele malen herhaald. Ik ging naar de dokter en hij schreef me voor een maand van de Peruaanse Maca. Het probleem werd snel en efficiënt opgelost. Na 2 weken I fucked de vrouw, net als in zijn jeugd.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...