Schoonheid

HondroCream – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

Het is bekend dat de degeneratieve ziekte van de wervelkolom in principe ongeneeslijk. De symptomen (pijn, verstoring van sensatie, beperkte mobiliteit) kan worden verminderd en zelfs volledig geëlimineerd. Maar dit vereist normaliseren gewicht, een goede houding, lichamelijke activiteit in het algemeen, “aan jezelf werken”. Echter, in de markt zijn er veel tools voor de lokale behandeling die ongefundeerde worden aangeboden aan patiënten als een middel van genezing zijn. Vandaag onthullen artikel. In plaats van verf de voors en tegens van de producten als slechts één pagina van de site zien kan “maken of breken” de indruk van de normale middelen.

Wat een wonder HondroCream? Een wonder of een hoax?

Laten we praten vandaag over de “wonder crème” “HondroCream” (Hondroksid – in de transcriptie). Bieden om hem te bellen in de toekomst niet zo vaak te springen in het Latijn. Wat kun je zeggen over het product door een bezoek aan de sites die deze crème inclusief diegene die zich officieel noemen verkoopt.

Natuurlijk, de belangrijkste indruk van een lokale remedies voor de behandeling van degeneratieve ziekte disc wordt gemaakt nadat u het toepast. Maar de site is omdat gecreëerd, niet alleen voor reclame- en commerciële doeleinden, maar om mensen geven, en wellicht toekomstige patiënten de informatie die ze nodig hebben. Dus alles wat nodig is om het supplement, vindt u dat net na het analyseren van het artikel, gelegen op de officiële website.

De site is onzorgvuldig gemaakt, met de “haast,” van de ene pagina naar de andere – de zogenaamde één-pagina “landing page”. Er is een enorme knop: “orde” en er is geen manier om een ​​beoordeling achter te laten. Zal mensen helpen die niet bekend zijn, eenmaal in een dergelijke “moeilijke situatie”.

Dus de eerste ding dat ieder weldenkend persoon (citaat) dient te waarschuwen: “… Het is de reviews van consumenten op de crème HondroCream, niet de onderzoeksresultaten zijn de beste indicator van de effectiviteit “.

De medische wetenschap weet wat het placebo-effect. Dus dit is de eerste en meest ernstige fout van de makers van de site. Gewoon geven ze hun meningsverschil met evidence-based medicine en zijn niet van plan om onderzoek te doen. Waarom? Ten eerste is het altijd duur. Ten tweede is het resultaat vooraf bekend. Cream, een van de vele honderden variëteiten, echter, zoals monastieke thee uit artrose. Beter helderder, gooi krachtige woorden, en het resultaat zal zijn.

Als de makers van de website: “… de crème niet alleen geneest, maar ook kan worden gebruikt in preventieve maatregelen …”. Nogmaals, een vergissing. Voordat we gaan praten over de behandeling, moet je om het te bewijzen op een documentaire geval, ten minste één. En als dat het geval is, nee, je niet aan deze publiciteit stunts nodig. Zij zelf beweren dat de resultaten van de studies zijn niet de beste indicator van de efficiëntie.

Het is interessant, niet als aanhangers van studies naar de effectiviteit van hun producten, de auteurs stellen dat “… wie gebruikt het supplement, de mensen die betrokken zijn bij sportblessures of bij ouderen – het resultaat is absolute” Hoe heb je deze perfect 100% zonder onderzoek? Zoals ze zeggen, onzin …

In het algemeen, uw eigen conclusies trekken. Om zeer gewenst te verkopen. Heel erg. Nou, verkopen gezondheid, waarom zichzelf tegen te spreken?

Welk deel van Chandrakirana?

De crème is ook heel goed, normaal, maar niets bijzonders. En paardenkastanje-extract, en rode peper met kamfer, menthol, dennen en eucalyptus olie -. Deze ingrediënten worden vaak aangetroffen in voertuigen voor lokaal gebruik met een verwarmend en stimulerend effect

Maar volgens de auteurs van de tekst “..horse kastanje-extract, zelfs osteochondrose of artrose staat niet toe dat het weefsel te vervallen ..”. Verbazingwekkend! Het blijkt dat deze crème niet is bedoeld voor levende mensen, omdat we het hier over ontbinding. En zulke grove fouten vol is de hele tekst. En niet alleen artsen, maar ook gewone mensen die weten hoe om te lezen en na te denken, al deze “fouten” zijn duidelijk.

pepermuntolie produceert een koeling storend effect. Ja, deze crème is in staat om tijdelijk te verlichten de pijn in osteochondrose van de wervelkolom kan in ongecompliceerde gevallen, als monotherapie. Natuurlijk, is het beter om het complex, waarschijnlijk te gebruiken als een massage crème, omdat het is gebaseerd op basis van olie.

In Daarnaast is er een verklaring dat is voorzien. “- niet alleen natuurlijk, maar ook hypoallergeen” Dan is er de bewering dat deze crème kan “… worden, zelfs door mensen die zijn meestal op deze supplementen een reactie wordt huidirritatie en roodheid gebruikt. In dit geval worden dergelijke problemen geëlimineerd”.

En dit is, sorry, een rechtszaak. In dat geval, als na het gebruik van de crème mensen gedocumenteerde record van Allergie, bevestigen medische hulp, en een tijdig beroep op de rechterlijke – medische expertise (of zelfs in het bijzonder), kan het op de rechter om de claim te winnen over het veroorzaken van een kleine schade aan de gezondheid. En als deze mensen veel zal zijn? Oh, en de producenten van vliegen “pipe in pipe”.

Nou ja, natuurlijk, de “truc” – een verklaring over wat er gaande is “… een snelle herstel van kraakbeen, met daarop volgende degeneratie preventie”. Dit is een regelrechte leugen, want er is geen media in de wereld – zie artikel Chondroprotectors: mythen en realiteit. Alle andere effecten zijn vrij nauwkeurig: te verlichten spierspasmen, te elimineren oedeem en ga zo maar door

.

Restorative acties “HondroCream” op schepen

Tot slot, een opsomming van de therapeutische effecten van de ongelukkigen gewezen “de toning systeem van de schepen.” Onhandiger term moeilijk voor te stellen. Nee, om te schrijven. “Extract van paardenkastanje heeft een tonisch effect op de bloedvaten, het voorkomen van oedeem”

In Kortom, het lijkt de eed: “uitstekende eigenschappen”. Of, om te worden overtroffen?

In het algemeen, HondroCream om te kopen en te gebruiken is mogelijk, het is in lijn met de Nikofleks, Capsicum en andere lokale producten. Hij opwarmt als gevolg van de rode peper, en koelt ten koste van menthol en kamfer. Als degeneratieve ziekte schijf en de manifestatie van acute rugpijn kan worden gebruikt als lokale instrument, beter combinatietherapie samen met supplementen NSAID’s, spierverslappers en andere supplementen.

En, natuurlijk, de website moet worden geschreven door professionals, en alleen op basis van de werkelijke materiaal. En als de droom, niet in de geneeskunde !!!

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...