Nieuws

Fish XXL – hoeveel het kost en of het waard om te kopen

Activator vis vis Vis XXL wordt geleverd in de vorm van een spray. De actie is de activering van elk, zelfs kleine vissen die in het water leven, houd hem in de visplek. Formulering ontwikkeling en de verpakking van de activator bijten werd uitgevoerd door wetenschappers en professionele vissers voor 3 jaar. Vanwege dit, de markt was medium, met een unieke, favoriet vis geur.

Veel vissers zijn geïnteresseerd in? – wat prooi je vis kunt vangen met deze spray

Gevangen bijna alle vissoorten, met de hulp van deze activator. Roofvissen en rustig houdt van de geur die door deze cocktail van smaken. De dichtheid maakt het moeilijk om het aas en de prooi, tot vreugde in de geur van de vis verpakking, het verplaatsen van de meest afgelegen gebieden in de richting van het epicentrum van de geur vervagen.

De honger veroorzaakt door de werking van de werkzame stoffen, verhoogt ook goed gevoed en inactieve vis. Ze haast zich letterlijk aan uw aas. Hoe meer paranoïde type, zich veilig voelen als gevolg van donker -. Bruine tint activator

Fish aas Fish XXL heeft zijn eigen unieke geheime wapen is evenwichtig, goed gekozen recept ingrediënten.

De samenstelling van de activator bijten Fish XXL

Het was het werk van de wetenschappers in verschillende landen, om deze reden, de samenstelling was uniek en bevat 4 ingrediënten:

 1. Het instrument, dat een favoriet van alle vissen, vetten en eiwitten bevat is hennepolie. Hij heeft een zeer sterke geur -. Het aroma is een favoriete vreedzame vis trekt de voorn, Rudd en andere kleine trofeeën
 2. Fragrance, het aantrekken van vis van verschillende afmetingen – de geur van Kaffer kalk. Vruchten met grote terpen en heeft een zure smaak. Maar de kruiden, maar ook in vloeibare het maken van de bladeren van deze plant. Ze hebben een zeer sterke en aanhoudende geur. Grote zeelt, zal brasem wenselijk zijn.
 3. Een plant die lijkt op een kruising tussen ui en knoflook, met een scherp, aanhoudende en kruidige geur en smaak is olifant knoflook. Deze geur trekt de meeste grootste individuen van roofdieren.
 4. Een stof met een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren is een eiwit van de kreeft. Vis, liefdevolle prooi “besmet”, zal men in uw aas komen. Het kan kwabaal, meerval en anderen.
 5. OL>

  Deze samenstelling heeft zijn voordelen en kunt u trofee vis te vangen.

  Voordelen van het gebruik

  Met behulp van Fish XXL nevel activator, iedere visser krijgt de kans te trekken uit de grote vissen, onder de jaloerse blikken van saaie buren op de rivier:

 • Het veroorzaken van het aas lokstof, zult u niet te wachten op de beet. De snelste vis onmiddellijk, zonder voorbereiding om het aas aan te vallen. Daarom gaan naar de vijver, moet je niet veel warme kleding te nemen, zal de visserij actief zijn en je moet actief zijn armen te zwaaien, viviva trofee.
 • Door de geur van olifant knoflook verhoogt de mogelijkheid van een grote snoek en snoekbaars te vangen.
 • Een universele remedie, met als gevolg niet alleen roofdieren, maar vreedzame vis. Daarom gaan vissen, neem een ​​paar soorten aan te pakken en staven.
 • Ecologisch veilig product, veilig voor vissen en mensen. Niet opvallend onbeschermde gebieden van de huid.

Het principe van de spray Fish XXL

Zoals u weet, vis heeft een uitstekende gevoeligheid voor geuren. Ze kunnen detecteren in de waterkolom, zelfs een lichte, vage geur op grote afstand van de plaats van het gieten. Een geconcentreerde en intense geur, hun kleuren trekken verschillende vissen. Als de snoekbaarzen, baars en andere predator gaat naar de geur van aminozuren uit eiwitten kreeft, plotwise en Rudd zal zeker massaal naar de geur van kalk. Op basis van dit principe het principe van de werking van Fish XXL.

Door in te werken op de receptoren het geeft de vis het gevoel van honger. Afwikkeling op het slijmvlies, de geur van invloed op de hersenen van de vis en vertelde haar dat ze honger heeft en toont haar de weg naar de bron van een favoriete smaak. Ze laat alles en gaat naar je haak. Hier is een eenvoudige maar effectieve methode van de visserij biedt de spray met een rijk aroma.

Highlights Fish XXL

De aas dient te handelen voordat u de versnelling in het water te gooien. Ongeacht het type mix en tijdstip van het gebruik wordt behandeld met een stroom van de spray, meerdere keren op de kroon. Als vrede aas genoeg voor een paar klikken, de verleiding van de rivier de piraten wordt behandeld met 5 -7 keer.

Na drie mislukte beten, veranderen het aas en besproei ze met spray. Winter of zomer visserij zal worden verslaafd met de actieve vis en een belangrijke vangst. Gebruik Fish XXL spuiten activator en geniet van de rivier met stilte en de scherpe slagen van roofdieren.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...