Nieuws

Electricity Saving Box – adviezen, opmerkingen, prijs, forum

Voordelige Econar energie of Elektriciteitsbesparing Box is een recente uitvinding waarvan het doel is om elektriciteit te besparen. Laten we eens kijken of dit zo is. Elektriciteit is de drijvende kracht van vooruitstrevende technologieën en het menselijk leven. De productie verbruikt enorme hoeveelheden geld, maar zijn waardering neemt op een grote schaal. Daarom is de energiebesparing in verband met een stijging van de prijs van het vereist het vinden van nieuwe oplossingen. Een van de meest effectieve gebieden van deze kwestie is economisch van elektriciteit.

Energieverbruik Elektriciteit Saving Box

Elektriciteit is de basis van alle technologische processen. Dankzij haar werk:

 • Industriële ondernemingen;
 • mijnbouw en agrarische productie;
 • Ziekenhuizen, scholen, entertainment centers;
 • Huishoudelijke apparatuur in woningen, kantoren en nog veel meer.

In het dagelijks leven gebruiken we voortdurend nieuwe en bestaande technologieën, geavanceerde apparaten en machines. We kunnen ons leven niet voorstellen zonder:

 • TV;
 • Computer;
 • wasmachine;
 • Kachels;
 • Magnetron;
 • De koelkast;
 • Verlichting en nog veel meer.

wilt afmelden voor deze alles wat we niet kunnen, zo is onze gewoonte, een noodzaak, een comfort, een manier van leven. Echter, met de stijging van de elektriciteitsprijzen, om de broodnodige apparaten onderhouden erg duur te worden. Dus moet je op zoek naar manieren om te besparen, zonder afbreuk te doen aan uw uitgaven. De uitweg uit de situatie biedt ons een slimme wetenschap gebaseerde technische oplossing. Dit is een apparaat van energiebesparing voor thuis en familie Elektriciteit Saving Box.

Hoe te besparen elektriciteit Elektriciteit opslaan Box

elektrische circuit van de economieën energie Econor

De levering van elektriciteit in onze appartementen, is een totaal component van twee types:

 1. Actief.
 2. Jet.
 3. OL>

  In de werking van alle betrokken actieve energie apparaten. De tweede is om geld te besteden aan:

 • Het genereren van een elektrisch veld;
 • De verwarming van de geleidende kabels en draden;
 • Andere nutteloos doel.

Geïnstalleerd aan de ingang van elk appartement, een eigen huis of kantoor balies, rekening worden gehouden met het totaal van deze twee soorten van energie. Daarom is een van deze componenten, tweede, we zijn niet erg tevreden. Dus wetenschappers op basis van de wetten van de fysica, besloten om een ​​groot deel van de reactieve om te zetten in actief vermogen. Dus het verminderen van de totale kosten van hun verbruik. Dit concept is van fundamenteel belang voor de economie kracht Econor worden.

Wat is elektriciteit opslaan Box

Zuinig van elektriciteit ontwikkeld door Duitse wetenschappers worden geproduceerd in Duitsland en de Verenigde Staten respectievelijk onder verschillende namen:

 1. Econor;
 2. Elektriciteit Saving Box.
 3. OL>

  De afleverinrichting Econor

  Deze energiebesparende inrichtingen zijn klein snufjes gewicht 220 gram en met een afmeting van 12x7x4 cm. Ze werken in temperatuur varieert van -25 tot plus 60 ° op maximale vochtigheid van 85%. De technische eigenschappen van Econor en Elektriciteit opslaan Box werkt in single-fase modus van een 90 – 220V met toelaatbare belasting 5 kW tot 19 kW. Interne voorziening akonor en Elektriciteitsbesparing Box heeft vier modules.

  1. Control met de software controller.
  2. bescherming

  3. Lightning.
  4. Actieve filtering.
  5. De Power Factor Correction.
  6. OL>

   Akonor en Elektriciteitsbesparing Box absoluut twee identieke analoge die:

 • Gebruik identiek;
 • normaliseren van de structuur van het elektrische veld;
 • Verminder netverliezen;
 • Elimineer spanningspieken;
 • Verminder de totale belasting van de bedrading.

Het principe van de werking van deze apparaten is gepatenteerd en voldoet aan de internationale ISO-certificering. Ze zijn effectief, rechtmatig, eenvoudig, hebben een redelijke prijs. Em>

Gebruiksgemak Elektriciteit opslaan Box

Inrichting Elektriciteitsbesparing Doos opvallende eenvoud van het gebruik. Het volstaat alleen maar aan te sluiten in het netwerk, zodat het in de naaste omgeving naar de balie. Dan zal dit apparaat volledig te bedekken het hele thuisnetwerk. Het apparaat begint meteen aan het werk na het inschakelen, en de betrouwbaarheid van de Duitse kwaliteit, zullen de resultaten komen, en trekt volledig uit te betalen in een paar maanden. Met Elektriciteit opslaan Box bespaart u bij het werken:

 • Of elektrisch, gloeilampen, broodrooster, koffiezetapparaat – 30%;
 • Gas boiler en een koelkast – 40%;
 • TV, elektrisch fornuis, verwarming, ijzer – 45%;
 • Air conditioners, wasmachines, computer -. 50%

besparingen Tabel energie met de consumenten

Als gevolg daarvan kan de energierekening met Elektriciteit opslaan Box voor een maand het cijfer op 30 -50% onder de normale tonen.

Terugkoppeling feedback over de overname Electricity Saving Box

Zuinig van elektriciteit die wordt gebruikt in de Europese landen op de twee gezinnen, voor ons is het alleen in het leven wordt uitgevoerd. Om dit apparaat te kopen, moet u eerst om te leren over deze feedback in de vorm van adviezen van de consument. Dit apparaat niet het belang van de voornaamste leveranciers te beperken, en dus geen straf meebrengen. Het apparaat stopt niet de tellers en kan ze niet terug. Vandaag de dag, dit apparaat wordt een echte bestseller op het internet. Het kan worden geïnstalleerd, niet alleen in appartementen en particuliere huizen, maar ook:

 • Offices;
 • Schoonheidssalons;
 • Fitness centra;
 • Winkels;
 • Cafe;
 • Restaurants;
 • Garages en andere openbare plaatsen.

Op de uitstekende resultaten van het werk van de economieën van de elektriciteit wordt aangegeven door een groot aantal gebruiker meningen. We kozen onder hen, de belangrijkste kenmerken die speciale aandacht verdienen.

 1. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten en zijn niet bedriegen van de meter.
 2. Met de overname van de economie volledig verdwenen netwerk onderbrekingen.
 3. Een juridisch apparaat, geen problemen met de regelgevende organisaties veroorzaken.
 4. Het apparaat stelt u in staat om op te slaan, dus twijfels over de effectiviteit ervan verdwijnen na een maand van het werk.
 5. Betaalt zichzelf in twee maanden, waarna de familie begroting in de Black.
 6. Heeft echte besparingen en helpt om beter te leven.
 7. Device beschermt uw huishoudelijke apparaten.
 8. Effective apparaat redelijke prijzen.
 9. Het apparaat stelt u in staat om geld te sparen voor de energierekening in de helft, zonder afbreuk te doen aan de dagelijkse gewoonten.
 10. Echt slimme overname, die je moet waarderen.
 11. Het apparaat is echt uniek, het redden van de portemonnee van verwoesting.
 12. Klein, handig, heeft een mooie uitstraling, maakt geen geluid, geen knipperen, niet-irriterend, en is gewoon zijn werk doet.
 13. Efficiënt, compact, makkelijk te gebruiken.
 14. lijkt op een vork van een laptop en past in het ontwerp van het appartement.
 15. Het is mogelijk niet bang voor stroompieken te zijn, zoals huishoudelijke apparaten is onder zijn bescherming.
 16. Bij het economisch te kopen, de fabrikant geeft een garantie van twee jaar, en de kit bevat gedetailleerde instructies.
 17. Drie maanden van het gebruik van het apparaat kan opslaan in een nieuwe keukenmachine kopen.
 18. Het apparaat verdient aandacht en lof, gegarandeerde verlengt de levensduur van huishoudelijke apparaten in het appartement.
 19. OL>

  Conclusie Elektriciteit opslaan Box

  Net als elke blockbuster nieuwe producten, economisch elektriciteit snel kreeg namaakgoederen. De meeste van de negatieve adviezen over hen, zijn verbonden met deze factor. Om de scheiding te onderscheiden zeer hard, dus koop energiebesparende apparaten die u nodig hebt van betrouwbare bedrijven en leveranciers. Neem contact op met onze gemachtigde vertegenwoordigers voor de aankoop van energosberegeniya, krijgen een garantie op de operatie, op te slaan elektriciteit en verlengen de levensduur van de apparaten.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...