Nieuws

Dynamite – de activator beet, meningen, opmerkingen, prijs, waar te kopen,

Dynamite – hoeft alleen maar een ruime tank
Activator bijten Dynamite trekt vis als een magneet. Iedereen weet hoe goed de beet is wanneer de watertoevoer. Maar het resultaat is aanzienlijk verbeterd als u deze tool te gebruiken. Het is verwant aan het aas in de vorm van tabletten, waarvan bekend is dat allemaal van lang geleden. Brown en onopvallend in het uiterlijk, maar op voorwaarde dat een goed resultaat. Activator de beet werkt op een soortgelijke manier, maar veel sterker. Het is effectief in oplossing om te genieten van aas. Als er geen aas winkel, en willen iets bijzonders te proberen, lees de recensies over Dynamite op het internet en maak uw eerste bestelling.

Dynamite -Truth of niet?

Activator de beet wordt gebruikt om het aas te maken of aas is bijzonder aantrekkelijk om te vissen. Dronken mensen tegen de stroom in en voortdurend proberen om zijn honger te stillen. Hij alleen kan niet voldoen aan de betrokken vis, want het heeft een lage voedingswaarde. Elke aas gevangen op dit moment is er, zeker zal worden aangevallen.

U hoeft alleen maar op de juiste plaats te kiezen. Volgens de visserij tactiek voor grootschalige vissersboot ligt aan de overkant van de stroom met twee ankers: voor- en achterschip. Feeder kunnen een eenheid voor alle stangen (een typisch geval), zowel afzonderlijk als voor elke versnelling afzonderlijk. Je moet niet uw keuze stoppen op de kanalen met snelle huidige, anders zal de boot in te zetten. En bij het vissen vanaf de kant, dompel het aas in een oplossing van Dynamite, en een goede vangst is gegarandeerd.

De kosten Dynamite

Een verpakking van activator knabbelen met vijf zakken, wat neerkomt op een prijs van 7-10 kg verse snoek. Afhankelijk van welke regio je maakt de aankoop. Gezien het huidige tempo van de inflatie, het zou te wreed om onze bezoekers te besteden aan vis. Laat het zelf, maar de verkoper zal u een Dynamite sturen, waarvan de kosten slechts ….

Een pakket van deze geweldige hulpmiddelen is genoeg voor ongeveer drie feeders van gemiddelde grootte. Als het aantal koltsovki één kant van de boot, het is net genoeg om hun tijd te nemen om maximaal te profiteren en te vangen met betrekking tot alle kosten terug te verdienen.

De voordelen Dynamite

Gezien het feit dat de snoek zijn niet altijd bereid om te bijten na de lunch, kan de activator bijten een echte zegen voor iemand die wil om al haar kosten brasem terug te verdienen zijn. In een typisch geval, een zakje supplementen duurt ongeveer drie uur van ongebreidelde vis. Volgens de experimenten, kristallen van steeds succesvol in een half uur na het begin van de toepassing van de fondsen. Cant tegen de stroom van de geur en uiteindelijk vindt de versnelling.

Het belangrijkste voordeel is gemeten verbruik. De concentratie is niet gestandaardiseerd, en de nummers op de verpakking worden verschaft slechts bij benadering oriëntatie in de stroom activator beet. Worden ontbonden zodra alle lokaas, of bij afwezigheid van de trog, dip het mondstuk op één vel per keer en neem het resultaat.

De ingrediënten Dynamite

Het is moeilijk om te zeggen wat er precies zorgt ervoor dat de gezamenlijke aan de stang aan te vallen, maar dit gebeurt elke keer als het water krijgt een kleine cadeautjes geld. Het is gemaakt van unieke stoffen en de samenstelling ervan is niet bekendgemaakt.

Iets waar u enkele gegevens te vinden, maar de lijst van genoemde ingrediënten is verre van compleet. Anders zou er een veel getalenteerde mensen die zou kunnen hebben, wat voor soort te zijn, en te smeden deze activator is cool. Dat is de reden waarom nooit biedt duidelijke foto’s van het pakket: dus de aanvallers zijn moeilijker te namaakproducten

.

Onder de componenten die u stoffen, zoals plantaardige olie of vismeel kunnen vinden. Het is algemeen bekend dat deze stoffen afzonderlijk worden vaak gebruikt door vissers om vis te trekken. Natuurlijk, het geheim van de ander. En niemand kan zeggen, want dit is een commercieel geheim van de fabrikant.

Het werkingsprincipe Dynamite

Het principe van de werking van de activator de beet wordt geopend, dankzij de lange wetenschappelijke onderzoeken. Dieren en vissen zien de wereld anders, dus de factoren zijn zinloos om de persoon, stil en efficiënt uit te voeren van de benodigde werkzaamheden. Deters honden echografie, en vis aangetrokken tot de groene gloed, maar de Dynamite oefent zijn effect door het beïnvloeden van de receptoren van het zenuwstelsel.

Het is bekend dat de geur rustig de eerste steen gelegd in de betrekkingen tussen mensen. Feromonen, die het olfactorische systeem worden letterlijk gedwongen paren te trouwen. Ook de activator van bijten zorgt ervoor dat de ongebreidelde vis aan iedereen dat krijgt in haar gezicht te voeden.

Gebruik instructies Dynamite

Drie koltsovki u toelaten om niet minder dan 7 kg verse vis te vangen in drie uur. Maar met de beschikbaarheid van Dynamite, zal dit aantal waarschijnlijk verdrievoudigen. En hier is hoe:

  • Gebruik altijd slechts één feeder met het aas, verwerkte gegevens hulpmiddel op al uw hengels, want stijl is niet de kwantiteit maar de geur. Het duurt ongeveer een derde van de zak.
  • Zet koltsovki op een rij, zet in de feeder de gebruikelijke broodkruimels of andere aas, afhankelijk van wie jacht, en de slag om zaken. Slechts één van de feeders omvat aas, verwerkt Dynamite.
  • Crackers meestal veel langer dan drie uur, dus na deze tijd moet je de volgende derde van de zak te passen.
  • Een pakket voor ongeveer 9 uur van de visserij, maar het verbruik is afhankelijk van het type aas. De verklaringen test het product vissers tank is veel sneller gevuld, dus het saldo van activator bijten zal de volgende keer om meer te vangen helpen.

Let op! Wees voorzichtig niet massaal aan de ene kant van de boot naar reel in prooi, vooral in zware zee op de vijver.

Let op! Er zijn contra-indicaties Dynamite

Het is niet aan te raden om Dynamite iedereen die heeft waargenomen te gebruiken:

  • een aanzienlijke vertraging in ontwikkeling; vervorming van de handen, het voorkomen van het gebruik van apparatuur; uitgedrukt afwijkingen in de vorm van een kist, het niet geven van hoe de vlinder net te begrijpen; misvorming van de bekken, waardoor het niet juist te buigen om de prooi uit het water te trekken.
  • ischemische hartziekte, aneurysma van de aorta, geen acute hart- en vaatziekten en chronische in de acute fase, geleiding aandoening van de ventrikels, atriumfibrilleren, hypertensie.
  • Respiratory mislukking in hoge mate bij het zien van de prachtige vis; hartdecompensatie; astma in de zware vorm (om niet te stik van vreugde).
  • koorts, ontstekingen, zweren; acute infecties overgedragen door druppeltjes in de lucht.
  • Ziekten van het bloed.
  • Atherosclerosis; onvoldoende bloedtoevoer naar de hersenen, de verslechtering van de reactie in de mate dat het onmogelijk is om prooi te slaan.

Voor een meer volledige lijst van absolute contra-indicaties voor opwinding, veroorzaakt door de grote vangsten kan worden gevonden in het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Bedenk dat relatieve contra zijn vooral relevant in de acute fase van chronische ziekten, zoals ischias, cholecystitis, chronische hepatitis, rhinitis, otitis, etc.

In sommige gevallen is het niveau van de contra-indicaties kan in hoofdzaak glad zijn, als je vis met een ervaren assistent. Vergeet niet om band-aids te brengen!

Is het de moeite waard om Dynamite?

Het is duidelijk dat we niets slechts zal aanbieden. Activator beet Dynamite is de moeite waard na te denken over, en vervolgens te nemen en testen in de praktijk. Ervaren vissers zeggen over de feiten goed vissen zelfs bij slecht, slechte productiegebieden.

Reviews over Dynamite

Alexander, 22 jaar oud, .
“Toen mijn vriend op de motor ging de nacht voor krabben ze mee te nemen naar een lokale kraam, voor het geval, breng een paar zakidushek. I denk bij mezelf, wat als er iets te bijten. Omdat kanker we ons overgeven, en morgen na de les, er is niets, maar dumplings. maar als soep … Nou, in het algemeen kwam onbewerkt naar krabben, en zegt dan elkaar dat de andere dag, een vriend gaf hem een ​​zak van Dynamite. gedimde het aas en begon in te halen. In het algemeen, en kreeften gevangen vis. het oor heerlijk bleek

“Eugene, 35 jaar oud,
” Ik besloot om een ​​keer te gaan op een visreis om te ontspannen. Eerlijk gezegd, de visser uit ik absoluut geen. Maar vrienden adviseerde mij om de Dynamite kopen, zorgen voor een goede vangst. Splurged, hoewel, en wilde niet hetzelfde bedrag te betalen. Aangekomen op het toneel, doopte het aas in de oplossing, geplant, zitten naar voren. Niets! Toen besloot om een ​​beetje aas te gooien, het hielp vrij snel. De beet ging! Gevangen in een halve dag 10 kg vis. Nu ik vaak zal gaan vissen.

“Andrey Leonidovitsj, Visser, sporter,
” Dynamite wordt in kleine dichte metalen verpakkingen, een lichte geur, eenvoudig verdund met gewoon water. Bij gebruik op het water, de vis toonde toegenomen belangstelling voor het aas, de bijvangst meer dan de normale. Het is moeilijk te zeggen of de vissers die zich op dezelfde kustlijn bijten. In ieder geval is het raadzaam om afgelegen plaatsen te kiezen. Perfect om te vertrekken van de natuur met de hele familie op dezelfde tijd en te ontspannen van de sleur van de drukte van de stad. En zal activator bijten! Veel succes aan alle vissen”.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...