Gezondheid

Black Mask – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Een groot aantal mensen in een of andere geconfronteerd met het probleem van mee-eters op het gezicht graad.

Deze punten kunnen ernstige schade toebrengen aan het gezicht, die op de neus, voorhoofd en kin. Tot 95% van de adolescenten en ongeveer 25% van de volwassenen last heeft van acne. Soms Zwarte vlekken kunnen pigmentvlekken, littekens, littekens achterlaten.

Black Mask onlangs verscheen op onze markt, maar nu al geklonken de aandacht van iedereen om zich te ontdoen van acne op het gezicht. Laten we gaan.

Waarom een ​​Black Mask en hoe het werkt

Fabrikanten Black Mask beweren dat het het meest effectieve middel in de strijd tegen de mee-eters. Dit masker bevrijdt het gezicht van acne, mee-eters en vele andere problemen.

Het product is makkelijk te gebruiken, en als gevolg van de natuurlijke samenstelling is het mogelijk om een ​​snel effect verwachten.

Ook dit masker dringt door tot in de diepe lagen van de huid, voedt met vitaminen en micro-elementen , zeer goed reinigt de huid van allerlei onzuiverheden en elimineert Mee-eters. De huid herwint toon, het zacht en glad wordt.

Black Mask Black Mask – gebruiksinstructies

Dit masker is heel makkelijk te gebruiken, instructies zijn als volgt. Voor het aanbrengen van het masker dat u nodig heeft om uw gezicht om make-up te verwijderen reinigen.

Het is aanbevolen om het masker twee keer per week te gebruiken, maar als je een droge huid hebt, één is genoeg. Het effect van het gebruik dat u merkt meteen, echter, om het resultaat te beveiligen moet een volledige cursus van een maand te ondergaan.

Een klassiek recept met Black Mask thuis

Wij nodigen u uit om dit masker te proberen thuis te maken met veel minder financiële uitgaven. De beste analoge Black Mask kan de toepassing van gelatine met actieve kool worden genoemd
We moeten:.

 • 2 g gelatine;
 • 5 g water of melk;
 • 4 tabletten van actieve kool.
 1. Actieve kool malen tot een poeder, mengen met gelatine, voeg water of melk tot de vorming van een romige consistentie.
 2. Pre-Verwarm de masker in een waterbad of in de magnetron gedurende twee minuten.
 3. De warme massa toe te passen op schone gezicht.
 4. Laat het masker volledig drogen op de huid vormde een laagje gelatine en steenkool trekken uit het gezicht.
 5. Verwijder resten met water.
 6. Breng uw favoriete moisturizer.
 7. OL>

  Actieve kool is nuttig omdat het dringt niet alleen diep in de poriën en reinigt het gezicht, het verwijderen van alle onzuiverheden en zwarte punten, maar de ontstoken gebieden van de huid minder zichtbaar geworden, zoals steenkool zachtjes droogt de huid. Gelatine met collageen in de samenstelling verstevigt de huid, waardoor het elastischer en afgezwakt. Egaliseert de teint.

  Andere recepten de home kit in het gevecht met Black Mask

  Cleansing recepten van maskers voor het gezicht heel veel. Kies uw optie, rekening houden met uw huidtype, de aanwezigheid van allergie voor één van de bestanddelen.

  Cleansing masker voor het gezicht van de kolen en de schoonheid van klei

  Mask actieve kool en eiwitten

  Het masker van kleurloze henna en salie bouillon

  Als je een vette huid, breng dit masker twee tot drie keer per week, de eigenaren van een droge huid kan het masker een keer per week te gebruiken.

  Henna heeft een sterke antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen, normaliseert de vetstofwisseling van talgklieren, verbetert de celstofwisseling van de huid. Dit masker is zeer goed reinigt de huid, verstrakt poriën en voorkomt acne.

  Een afkooksel van salie verhoogt het effect van henna, maar ook reinigt en verstevigt de poriën.

  Voorzorgsmaatregelen Black Mask

 • Black Maskers moet gebruikt worden als je een vette en probleem huid met mee-eters, grove poriën en acne. Voor de droge en dunne huid, moeten ze zeer zorgvuldig worden gebruikt, en het masker van de film voor haar is gecontra-indiceerd.
 • Veelvuldig gebruik van deze maskers kan en overdrogen uitdroging van de huid, de vorming van zweren en peeling veroorzaken. Gebruik het masker een keer per week als je een droge huid hebt, en twee tot drie keer per week, als je de eigenaar bent van een vette huid.
 • Als u een combinatie huidtype, breng dan een masker uitsluitend op de probleemgebieden.
 • Om te voorkomen dat allergische reactie s, test het masker eerst op je pols, zorg ervoor dat alle componenten geschikt zijn voor u.
 • Voordat u het masker toe te passen, nat het gezicht, dit zal het masker om dieper door te dringen in de poriën.
 • Na de procedure van het reinigen van de huid zorg ervoor dat uw favoriete moisturizer toe te passen en niet uit te gaan in de komende twee uur.

Black Mask Black Mask – piloot

Onze kleine experiment zal u helpen begrijpen welke acties heeft het zwarte masker op het gezicht, en onze expert zal een toelichting geven op “voor” elke foto en “na” en geven hun aanbevelingen aan de deelnemers.

Katya, 22: H4>

Opmerking:

om het vet evenwicht van de huid te reguleren, moet u ook aandacht besteden aan voeding.

Angelica, 32 jaar: H4>

Opmerking:

om vetbalans bij normaal gebruik dag zonnebrandcrème te handhaven.

Marina, 36 jaar: H4>

Review: Helaas heeft het effect na het gebruik van dergelijke middelen niet blijven voor het leven, maar het zal u verrassen niet minder dan één tot twee weken.

Om het effect te versterken vereist regelmatig gebruik – ten minste eenmaal per maand. Ook vergeet niet over crèmes, lotions, tonics en scrubs.

Video over hoe je een Black Mask maken

Uit deze video’s die u duidelijk weten hoe je een Black Mask uit beschikbare ingrediënten thuis te maken. Hoe toe te passen, hoeveel te houden op het gezicht, hoe om te verwijderen. De voors en tegens van dit masker te gebruiken.

Zoals u weet, is onze schoonheid niet alleen afhankelijk van externe huidverzorging, maar ook de juiste voeding. De verschijning van komedonov bijdraagt ​​aan acute en gefrituurd voedsel, alcohol, roken en sterke koffie. Maar verse groenten, fruit en bessen zal helpen uw huid gezond te blijven.

Hoe zorg je er voor de huid? Deel uw indrukken over het artikel in de commentaren.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...