Potentie

Aqua Disiac – Parfum met feromonen reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen,

Is het mogelijk om iemand te verleiden met slechts één geur. Life Sexy parfum met feromonen omgaan met deze taak op 100%. Hoe werkt parfum en dat een deel ervan, laten we er wel uit.

Wat zijn feromonen

Om het principe van een Aqua Disiac te begrijpen, in de eerste plaats is de vraag, wat zijn feromonen begrijpen. In het Grieks, de “feromoon” betekent “op te wekken” of “wekken”. In feite, feromonen zijn producten van de endocriene klieren in verschillende dieren (herten, bevers en anderen).

Feromonen zijn ook opgenomen in sommige planten (sandelhout, vanille, cacao, jasmijn, citroen, rozemarijn en anderen) en onderscheiden zich van insecten (mieren, zijderupsen). Feromonen geproduceerd door zowel mannen als vrouwen. Mannen worden genoemd “Androsterone”, vrouw – “Capulina”. Feromonen de controle van de neuro-endocriene systeem, waardoor het menselijk gedrag. Dit vervolgens invloed op het sociale leven of de reproductie.

Er zijn twee soorten van feromonen:

 1. Relizer. Ze zijn in staat om het individu om onmiddellijke reactie en actie te wekken.
 2. Primers. Heb je al een escalatie effect. Ze worden gebruikt om een ​​bepaald gedrag vorm te geven.
 3. OL>

  Een voorbeeld van het tweede type een speciale feromoon dat Bijenkoningin opvalt. Het remt de seksuele ontwikkeling bij vrouwen, waardoor de laatstgenoemde de werkende bijen.

  Eigenschappen en werking

  Aqua Disiac – een verzameling van parfums met feromonen van de Franse fabrikant

  .

  Onder de totale collectie van Aqua Disiac er parfums met namen van bekende merken, ruwweg lijkt op hun geuren:

 • Gucci by Gucci.
 • L’eau par Kenzo.
 • Miss Dior Cherry.
 • Pure Poison.
 • Touch of Pink.
 • Amor Amor Nina Ricci.
 • J’adore Dior.
 • Hugo Boss en anderen.

Aqua Disiac of geesten, zal Gemini de verleiding van een partner te vergemakkelijken zonder onnodige achterdocht!

Concentrate met feromonen Aqua Disiac hebben in groot volume in de reeks:

 • Aqua Disiac Cannabis Pheromone. Met de grazige geur van hennep. Kruidig ​​aroma is in staat om een ​​toning effect voor het lichaam van de eigenaar te maken. Ook hier gevangen genomen door aantekeningen van hooi en noten. Parfum geur kunt instellen in gepassioneerde seks. Parfum kan door de donkere fles met witte deksel herkend (pak donkergroen). Verdeeld in mannelijk en vrouwelijk.
 • Aqua Disiac Animal Musk. Dit parfum is geschikt voor mannen aan personen van het zwakke geslacht te verleiden. Het stimuleert de productie van een mannelijk hormoon dat een vrouw kijken naar hem als macho maakt. De geesten veroverde de geur van muskus. Het parfum verpakking Zwart met luipaard patronen.
 • Aqua Disiac Liefde Elixir. Dit parfum is unisex. De geur combineert noten van bekende afrodisiaca (pepper, ylang-ylang, palmarosa, etc.). De verpakking van deze geesten heeft een donkere kleur en de belettering in zilver.
 • Aqua Disiac Erotische Elixir. Het is ook een parfum geschikt voor elke verdieping. Ze zijn met een mengsel van kaneel, ylang-ylang, gember en nootmuskaat. Aroma middel helpt om de hersenen te stimuleren, verwijdert angst en gebrek aan vertrouwen, het maken van een persoon aantrekkelijker in de ogen van de andere sekse. Zwarte verpakking met grijze letters.

Als we praten over de Aqua Disiac wilde muskus is een van de meest populaire soorten gedistilleerde dranken Aqua Disiac. Wild musk parfum er mannelijke en vrouwelijke. De samenstelling van het parfum van de vrouwen heeft een sterke natuurlijke afrodisiacum – muskus met lichte bessen notities en Orchid. Parfum kan dagelijks gebruikt worden. De belangrijkste effect is een verhoging van het niveau van de geslachtshormonen zijn minnares. Het maakt haar ontspannen en mooi in de ogen van de andere sekse. Het parfum wordt verkocht in een roze fles in een volume van 10 ml.

In “compositie” geesten Aqua Disiac wild muskus voor mannen is de geur van blauwe munt, sappige groene appel, de geur van bonen en geranium. Het aroma verhoogt de aandacht van de vrouwen maakt de man meer aantrekkelijk in hun ogen. Een fles parfum in zwart, 10 ml volume.

De ontwikkeling van een reeks van sterke drank het duurde 5 jaar. In de samenstelling van de parfums:

 • Een grote hoeveelheid feromonen.
 • Special moleculair complexe smaak stabiliteit die geheim wordt gehouden.

Het resultaat van een parfum met feromonen is als volgt:

 1. Parfum verwijdert zelftwijfel, maakt de “eigenaar” van geur aan brutaler en meer ontspannen kant van zijn partner te zijn.
 2. De persoon wordt meer aantrekkelijk en sexy voor het andere geslacht.
 3. Parfum stimuleert libido vrouwen en mannen. Dat wil zeggen dat de geesten worden gedwongen om seks te willen, het stimuleren van geslacht.
 4. Met dank aan feromonen in parfums wordt gewekt door seksuele opwinding, maar boven de gebruikelijke 2-3 keer.
 5. Feromonen verhogen de gevoeligheid tijdens de seks, waardoor het gevoel maakt helderder.
 6. OL>

  Hoe te gebruiken parfum Aqua Disiac

  De instructies aan te raden om weinig parfum op intieme organen in aanvulling op de slijmvliezen van toepassing.

  U kunt ook een parfum toe te voegen met feromonen Aqua Disiac (2-3 druppels) in de body cream. Als je ze verspreid naar de huid, zal de geur van de feromonen gelijkmatig worden verdeeld op.

  Wie kan parfum gebruiken met feromonen

  Life Sexy parfum wilde muskus voor mannen en vrouwen geschikt voor elke leeftijd. Het is niet nodig om de feromonen van jongeren te gebruiken (tot 16 jaar) of misbruiken hen. Als onvolwassen Teens geur spannende parfum kan “om te doden” en verknoeien natuurlijke lichaamsgeur.

  Vrouwen wordt geadviseerd om een ​​parfum met een 18. Voor mannen gebruiken zijn er geen beperkingen. Leg ze in het warme seizoen wordt aanbevolen als dames en mannen op een minimum te beperken.

  Hoeveel is origineel Aqua Disiac

  De prijs van een parfum met feromonen Aqua Disiac zal afhangen van de aard van de geesten. Het scala aan smaken-doubles kosten van 699 tot 1000. Parfum serie met een grote hoeveelheid feromonen (Animal Musk, Cannabis, Love Elixir en anderen) kan meer kosten.

  1 fles Aqua Disiac wilde muskus (10 ml) gaat kosten …. U kunt notities die dicht bij de smaak van iedere man of vrouw zijn te kiezen:. Van een boom en mint om het fruit en honing

  Heerlijke smaak met de “gesluierde” karakter van de verwekker – onbetaalbaar

  Conclusie Aqua Disiac

  Life Sexy parfum wilde muskus is in staat om personen van het andere geslacht aan te trekken. Het geheim van het succes ligt niet alleen in feromonen en hun effecten op het menselijk lichaam, maar ook in de toepassing van nieuwe technologieën en gespecialiseerde apparatuur voor de extractie van concentraat. Ook niet de laatste rol wordt hier gespeeld en de extra geuren van kruiden en planten.

  Veel vrouwen en mannen hebben al geprobeerd de nieuwste methoden van de verleiding door middel van parfum met feromonen Aqua Disiac en was tevreden met de resultaten. Dus is het zinvol om unieke manier te proberen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...