Nieuws

Alkozeron beoordeling
In 2019 winst van de onderneming bedroeg 3.845.000. Algemeen Directeur van de Naamloze Vennootschap “Agromaks” Gorbatov Sergey. De belangrijkste activiteit is de groothandel van landbouw en de bosbouw, apparatuur en benodigdheden, waaronder tractoren. Fosfor – groei stimuleert planten, verhoogt de productiviteit van land- en tuinbouwgewassen, het eiwitgehalte in de zaden. Alkozeron is een zeer efficiënte wijze waarop erin slaagt om de groei van gewassen te versnellen.


De belangrijkste activiteit is “Overige groothandel” nevenactiviteiten 21 stuks. Naamloze Vennootschap “Alkozeron” heeft een maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van RUB.


Alkozeron

Het land hebben we een zeer slechte rotsachtig

en de oogst was altijd bescheiden. Maar vorig jaar, toen we probeerden het meststof. Organisatie Ltd “Alkozeron” opgenomen 21 juli 2005 en is gelegen op het adres van Moskou, straat MAGISTRALNAYA 3-I, D.


De belangrijkste taak van grondbewerking – een mechanische grondbewerking om gunstige omstandigheden voor te bereiden voor het planten, en zorgen voor de succesvolle kieming. Het uiteindelijke doel – hoge opbrengst. Het resultaat van het toepassen van grondbewerking – de verwijdering van onkruid en diverse plagen, het behoud en de ophoping van vocht in de bodem

.

Alle kopers waren tevreden met de manier waarop de daaruit voortvloeiende korting en de kwaliteit van de gekochte voertuigen. Mijn buurman zag me mest op het land te bewerken en vroeg de echtscheiding of niet, alles wat er over geschreven?


Deze innovatieve ontwikkeling van de binnenlandse agronomen kan bereiken verhoogde opbrengst, zonder de noodzaak van chemische meststoffen. Middelen actief gebruikt als lokaas, wordt het ook gebruikt voor het weken van zaden. Deze bio-meststof is perfect voor het spuiten en water geven, bemesten hen aardbeien begon vruchten af ​​te werpen.Er is een grote vraag onder grote boerderijen, bedrijven en holdingov.Udobrenie uitstekend! Alles wat de foto’s worden geteeld met behulp van dezelfde. Had nooit bleek dit rendement te bereiken.


Het bedrijf kaart beschikbaar is uit het register van de vergunde activiteiten van de organisatie. De tabel is gebaseerd op gegevens uit het register.


  • Maar vorig jaar, toen we probeerden deze meststof.
  • Er is een grote vraag onder grote boerderijen, bedrijven en holdingov.Udobrenie geweldig!
  • Het land we zeer slecht rotsachtig en de oogst was altijd bescheiden.
  • voor die tijd nooit bleek dit rendement te bereiken.
  • Alle foto’s gegroeid met het gebruik ervan.

De oprichters van LLC “Alkozeron”

Harvester ACROS 580, 305 veelzijdige tractor en aanhangwagen spuit VEELZIJDIGE 305 PS-850 bezet een centrale plaats in de expositie “BelgorodAgro 2014”. Op de stand van de “Agromaks” managers van agrarische bedrijven van de Belgorod regio ontvangen niet alleen informatie over de gepresenteerde landbouwmachines, maar ook voor de gehele lijn technologie Rostselmash. Traditioneel is het ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van landbouwmachines en apparatuur, die onze boeren en de naburige regio’s van de geavanceerde ontwikkeling hebben

ingediend verzameld. Dus, gewoon Rostselmash, samen met haar officiële dealer in de Belgorod regio LLC “Agromaks” gepresenteerd in een keer drie moderne agrarische technologie model.


Reviews Company Agromaks

Geen wonder dat priobrela.Rol chemie in het verhogen van de productiviteit van de landbouw kulturAgromaks – bio-meststof, die is gepatenteerd, is gecertificeerd, getest en herhaaldelijk getest. Wordt niet alleen gebruikt in persoonlijke boerderijen.


ik wil zeggen dat dit echt een goede zaak, niet brengen schade aan de gezondheid. Ik gebruik een activator van meer dan één, en al de tijd dat ik een leuk rendement en geen insect is niet schadelijk. Ik zeker aanraden het gebruik van kunstmest, en je cultuur zal goed worden beschermd tegen vorst en ongedierte. meststof met een groot aantal sporenelementen, buy buy in Ufa Agromaks meststof, meststoffen meester. Het bedrijf “Listerra” biedt een vloeibare samengestelde meststof met sporenelementen in chelaatvorm hun eigen productie voor bladbemesting gewassen.


De risico’s en betrouwbaarheid van de onderneming

Organisaties toegewezen INN, OGRN, Okpo. Zoals u weet, dit geldt voor de productie en assemblage lijn Rostselmash. Onder de voorwaarden van de fabrikant van het programma biedt de boeren een korting van 15% voor de vervaardigde apparaten, en de overheid subsidieert de korting. Gedurende de twee jaar van zijn activiteiten, heeft het programma opgedaan grote populariteit onder de boeren Belgorod. Alleen in 2014, is het 30 eenheden van graan en voedergewassen apparatuur voor landbouwers, grote bedrijven, bedrijven van de regio Belgorod verkocht.

biofertilizers vozrozhdenieOtzyvy over kunstmest Agromaks bestaan ​​uitsluitend positief. Producten die vorm handige sachets, en in contact met de bodem is voortdurend actief. Dit alles wordt bevestigd door kopers die zeer tevreden zijn met de resultaten van de toepassing van de unieke bioudobreniya.Stalo interessant als een middel om invloed op mijn tuin. Inderdaad de groei van tomaten en aardappelen toe. Bio-meststof in PavlodarStalo interessant als een middel om invloed op mijn tuin.Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *